reklama
olka11135
Fanka BB :)
Tak z ciekawości:
1.W którym dniu po owulacji zobaczyłyście pierwszą bladą kreskę na teście ?
2.W którym dniu po owulacji beta hcg wyszła wam pozytywna ?
1. 8dpo
2. 7dpo
hemoglobina
Moderator
8 dpo i 8dpo
Rożyczkowa
W pierwszej ciąży dopiero dzień przed spodziewanym okresem ale to był test czułość 25, w drugiej tydzień przed terminem okresu, nie wiem ile dokładnie dpo, podejrzewam 7-8. Bety nie robiłam w żadnej ciąży.
Ostatnia edycja:
staraczka33
1. 11dpo, ale uznałam, ze to zepsuty test (już kiedyś testy tej firmy pokazały mi fałszywie dodatni wynik) i powtórzyłam następnego dnia rano, 12dpo. Wtedy już testy trzech firm wyszły pozytywne
2. 12dpo
Aczkolwiek z tej ciąży nic nie wyszło, bo już pierwszy przyrost bety w 14dpo był nieprawidłowy i poroniłam jakieś 1,5tyg później.
Nie wiem, jaka byłaby beta, jakbym ja zbadała np. 10dpo.
2. 12dpo
Aczkolwiek z tej ciąży nic nie wyszło, bo już pierwszy przyrost bety w 14dpo był nieprawidłowy i poroniłam jakieś 1,5tyg później.
Nie wiem, jaka byłaby beta, jakbym ja zbadała np. 10dpo.
MartaMarkry
na tym etapie kreska powinna być już solidna, jeśli zwykle masz cykle 32 dni.Dzisiaj 38dc, zazwyczaj trwa on 32 dni, czy tylko ja widzę bardzo bladą drugą kreseczkę?
MartaMarkry
udaj się na betę jeżeli masz wątpliwości. Jednak zakładając spóźnienie miesiączki 6 dni, raczej bym się nie nastawiała. Czy owulacje miałaś potwierdzoną? Wiesz kiedy była?Dzisiaj 38dc, zazwyczaj trwa on 32 dni, czy tylko ja widzę bardzo bladą drugą kreseczkę?
Potwierdzona w 18dc.udaj się na betę jeżeli masz wątpliwości. Jednak zakładając spóźnienie miesiączki 6 dni, raczej bym się nie nastawiała. Czy owulacje miałaś potwierdzoną? Wiesz kiedy była?
Raczej nie nastawiałabyś się na co?
reklama
Jezeli jesteś 20 dni po owulacji to kreska powinna być bardzo wyraźna już . Odczytalas test po 5 minutach czy po dłuższym czasie ?Potwierdzona w 18dc.
Raczej nie nastawiałabyś się na co?