Mogą się zdarzac plamienia bo hormony się jeszcze nie unormowaly. Ale lepije idź to sprawdź czy nie został jakiś fragment kosmowki.Jutro idę do lekarza zobaczymy co powie
Podobne tematy
- patkaaaaa
- Ciąża po poronieniu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mogą się zdarzac plamienia bo hormony się jeszcze nie unormowaly. Ale lepije idź to sprawdź czy nie został jakiś fragment kosmowki.Jutro idę do lekarza zobaczymy co powie
Kochana jak sytuacja u Ciebie ?U mnie miesiączka pierwsza była 28 dni po zabiegu. Mam nadzieję, że drugiej nie będzie. Ale pozostaje czekać
Wszystko w porządku. Plamienie się zdarza i to normalne uspokoiłam sięMogą się zdarzac plamienia bo hormony się jeszcze nie unormowaly. Ale lepije idź to sprawdź czy nie został jakiś fragment kosmowki.
A oczyściłaś się już do końca? Beta Ci spadła?Krwawiłam/ plamiłam po zabiegu 11 dni (8 tyg- puste jajo) czekam z niecierpliwością na pierwszą @. Ale podejrzewam że pewnie nie przyjdzie szybko ze względu na to długie krwawienie po zabiegu przed ciążą miałam regularne @ co 28 dni. Zobaczymy jak teraz będzie
Chyba nie do końca, bo dalej przy wycieraniu nie jestem do końca czysta bety nie badałamA oczyściłaś się już do końca? Beta Ci spadła?
Chyba nie do końca, bo dalej przy wycieraniu nie jestem do końca czysta bety nie badałam