aestima wozek super, co do torby mi sie osobiscie najbardziej podoba link nr 2 taka bardziej na luzie taka okraglejsza a tamte 2 bardziej mi przypominaja walizki biznesmena hehe ale rowniez sa ladne i napewno kazda z nich bedzie pasowala do wozka
reklama
traschka
Mama Marysi
Aestima super!!! Cieszę się, że zamówiłaś wózeczek, to naprawdę dobra oferta! A co do toreb... no wiesz, mi się najbardziej podoba trzecia z wiadomych względów hehe Ale ta druga też ładna. Udało ci się obejrzeć ten kolorek wózka w sklepie?
zebrra
Potrójna mama :)
Nie za dużo wymagasz? Przecież to cena promocyjna, a Ty jeszcze tragarza byś chciała???Może w cenie tragarz gratis :-)
Zebrra - a jakiej firmy ten 100 % niekapek ?
Niekapek Canpola
Będą rozmiarowo dobre na bank. Wyższość newbornów polega tylko na tym, ze dobrze chłoną smółkę.Dziewczynki, mam pytanie donośnie pieluszek - do tych z Was, które już ten etap kiedyś przeszły.
Myslicie, że od razu po urodzeniu będą dobre? Zakładając, że mała urodzi się z normalną wagą, czyli ponad 3kg, to chyba powinny być ok, prawda?
Aestima, gratulacje Kochana, pewnie odetchnęłaś co? Chociaż nie, odetchniesz jak dojdzie paczka
Aestima
Fanka BB :)
odetchnęłam, choiciaż masz rację- naprawdę wyluzuję jak dojdzie
ALe cieszę się ,ze mam to za sobą, bo od dwóch dni zajmuję się tylko wózkiem!
Zebra, mam pytanko. Facet dzisiaj w sklepie powiedział mi, ze foteliki maxi cosi są bezpieczniejsze od x-landera, owszem, ale tylko te z bazą! Bez bazy radził kupić ten od x- ladnera- ponoć ma z bezpieczeństwa 3,5 a maxi cosi bez bazy 3 (z bazą 5). Co o tym myślisz?? Bo jeśli to prawda, to faktycznie kupimy x- landerowski fotelik (jest tańszy). Patrzyłam na cenę baz i ... koszmarnie drogie- nie stać nas (fotelik+ baza ok 1000zł)
Traschka- kolor jest super A ta Twoja torba jest dopasowana, tak? pasuje? To chyba ją zamówię. Hehe, MIeszko i Marysia będą mieć takie same wózeczki. A Ty swój teraz w domku trzymasz?
ALe cieszę się ,ze mam to za sobą, bo od dwóch dni zajmuję się tylko wózkiem!
Zebra, mam pytanko. Facet dzisiaj w sklepie powiedział mi, ze foteliki maxi cosi są bezpieczniejsze od x-landera, owszem, ale tylko te z bazą! Bez bazy radził kupić ten od x- ladnera- ponoć ma z bezpieczeństwa 3,5 a maxi cosi bez bazy 3 (z bazą 5). Co o tym myślisz?? Bo jeśli to prawda, to faktycznie kupimy x- landerowski fotelik (jest tańszy). Patrzyłam na cenę baz i ... koszmarnie drogie- nie stać nas (fotelik+ baza ok 1000zł)
Traschka- kolor jest super A ta Twoja torba jest dopasowana, tak? pasuje? To chyba ją zamówię. Hehe, MIeszko i Marysia będą mieć takie same wózeczki. A Ty swój teraz w domku trzymasz?
zebrra
Potrójna mama :)
Hmm przede wszystkim sprawdziłabym te informacje w testach bezpieczeństwa, a potem dopiero podejmowałabym decyzję... Jeśli chcesz mogę tego poszukać, ale jutro, bo dzisiaj uciekam do łóżka
Aestima ale fajnie, że masz to już z głowy...Ja jeszcze stoję przed dylematem! Też pewnie będzie X-lander, tylko że wszystko w komplecie - nie chce mi się wszystkiego kupować oddzielnie :-)
Zebrra dzięki za odp w sprawie pieluszek - tak właśnie myślałam :-)
Zebrra dzięki za odp w sprawie pieluszek - tak właśnie myślałam :-)
traschka
Mama Marysi
Aestima ja bym tak nie ufała temu sprzedawcy odnośnie fotelików. Oglądałam wyniki testów i maxi cosi city bez bazy miał chyba 4 gwiazdki (plasował się w pierwszej 10). X-lander nawet się nie załapał do tabeli... poza tym jakos bardziej ufam fotelikom stworzonym przez producenta fotelików niż wózków. Oni się w tym specjalizują i jakoś to bardziej do mnie przemawia.
co do koloru torby - on nie jest identyczny! Ale jak dla mnie wygląda super, bardzo ożywił ten wózeczek i fajnie współgra z wnętrzem śpiworka i spacerówki. Jeśli szukasz czegoś idealnie pod kolor to pewnie tylko torba x-landera spasuje ale ona jest koszmarnie droga...
wózek trzymam w domu, komody nie ma więc jest miejsce na wózek W ogóle to miałam w planie trzymanie stelaża na dole i przypinanie go do barierki ale przedwczoraj w nocy ktoś włamał się do kilku kamienic, w tym naszej, i ukradł mosiężne klamki do okien na wszystkich piętrach plus 4 wielkie klamki drzwi obrotowych w holu! Podobno 1kg mosiądzu w skupie kosztuje 11zł... niezły interes. Nie wiem tylko czy będę na tyle odważna żeby zostawiać na dole wózek.
co do koloru torby - on nie jest identyczny! Ale jak dla mnie wygląda super, bardzo ożywił ten wózeczek i fajnie współgra z wnętrzem śpiworka i spacerówki. Jeśli szukasz czegoś idealnie pod kolor to pewnie tylko torba x-landera spasuje ale ona jest koszmarnie droga...
wózek trzymam w domu, komody nie ma więc jest miejsce na wózek W ogóle to miałam w planie trzymanie stelaża na dole i przypinanie go do barierki ale przedwczoraj w nocy ktoś włamał się do kilku kamienic, w tym naszej, i ukradł mosiężne klamki do okien na wszystkich piętrach plus 4 wielkie klamki drzwi obrotowych w holu! Podobno 1kg mosiądzu w skupie kosztuje 11zł... niezły interes. Nie wiem tylko czy będę na tyle odważna żeby zostawiać na dole wózek.
Ostatnia edycja:
reklama
Aestima
Fanka BB :)
Dagamit, dzieki temu, ze zamówiłam osobno gondolę i spacerówkę zaoszczędziłam kilkaset zł!! Na wszystko jest gwarancja, nie wiem więc w czym to przeszkadza, ze u róznych sprzedawców. Cały komplet tanio można jeszcze dorwać kolor vulcano ale nie jungle Chociaż może za jakiś czas to się zmieni... I mówię o allegro, bo w sklepie ten wózek kosztuje ok 2000...
Traschka, chyba masz rację z tym fotelikiem, ale ten facet mi namieszał w głowie, bo miał w sprzedaży oba a bez bazy polecał stanowczo x- landera. Niepotrzebnie mi to powiedział, bo już miałam wybrany maxi cosi a tak znów mam chaos.
A torbę to zamówię chyba tą co ty, chociaż najbardziej mi się podoba ta oryginalna, ale nie upadłam jeszcze na głowę żeby wydawac tyle kasy na torbę...
Zeberko, spróbuję poszukać a jak Ty coś znajdziesz w wolnej chwili na ten temat- będę wdzieczna)
Traschka, chyba masz rację z tym fotelikiem, ale ten facet mi namieszał w głowie, bo miał w sprzedaży oba a bez bazy polecał stanowczo x- landera. Niepotrzebnie mi to powiedział, bo już miałam wybrany maxi cosi a tak znów mam chaos.
A torbę to zamówię chyba tą co ty, chociaż najbardziej mi się podoba ta oryginalna, ale nie upadłam jeszcze na głowę żeby wydawac tyle kasy na torbę...
Zeberko, spróbuję poszukać a jak Ty coś znajdziesz w wolnej chwili na ten temat- będę wdzieczna)
Podziel się: