reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kiedy na zakupy ;)

Dagamit, wszystko kwestia gustu, ja jakoś nie trawię pomarańczu chyba po prostu:) Kiedys mieliśmy sporo dodatków pomarańczowych do domu i teraz sukcesywnie się ich pozbywam. No i nie pasowałby mi ten wózek do ubranek, kocyków i akcesoriów Małego- a zielony tak:)

Jeśli nie zamierzacie podróżować- to masz rację z tym fotelikiem, wystarczy x- landera

Traschka, to gratulacje!! Super:) To kiedy pranie, prasowanie, układnie? Wytrzymasz do kwietnia czy jednak w marcu??

reklama
Dagamit, wszystko kwestia gustu, ja jakoś nie trawię pomarańczu chyba po prostu:) Kiedys mieliśmy sporo dodatków pomarańczowych do domu i teraz sukcesywnie się ich pozbywam. No i nie pasowałby mi ten wózek do ubranek, kocyków i akcesoriów Małego- a zielony tak:)

Jeśli nie zamierzacie podróżować- to masz rację z tym fotelikiem, wystarczy x- landera

Nooo, o kolorach, jak wiadomo, nie ma co dyskutować, bo to absolutnie rzecz gustu :-D Podobnie jak z imionami dla dzieci i innymi subiektywnymi wyborami. A u tego samego sprzedawcy jest jeszcze zestaw full opcja x-landera (bez fotelika) za 1300zł, więc już w ogóle super; myślę, że fotelik na allegro w granicach 200-250zł dokupię i będzie ok :-)

Kurcze Aestima, ja kupiłam go 1190 więc różnica spora bo 200zł... I też nie mogę znaleźć teraz taniej:( Mi się wydaje, że oni wyprzedawali te dwa kolory (jungle i volcano) i jungle jest na wykończeniu. Ja juz się nawet nie załapałam na torbę. Po zamówieniu dzwonił do mnie koleś z firmy i powiedział, że już nie produkują zielonych toreb i oni mogą mi albo wysłać czarną (nie chciałam) albo zwrócą mi za nią pieniądze (wybrałam tą opcję).
Torbę zamówiłam sobie taką: TORBA DO WÓZKA DELTI NURSEY BAG PROMOCJA!!! (1467223158) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy i wybrałam tą zieloną, super pasuje do tego jasnego zielonego elementu wózka (kolory na zdjęciach x-landerów mają się nijak do rzeczywistości...)

Poszukam jeszcze jakiejś oferty, może znajdę taniej bo jak dla mnie to bardzo dużo...

Dziewczyny, to ja chyba nie powinnam pisać ile zapłaciłam za mojego carbona...Uparłam się i koniec...Co prawda torbę mam oryginalną w zestawie i tą małą saszetkę ale 1900zł to rzeczywiście wygórowana cena...był 400zł droższy niż np volcano w takim samym zestawie...a rocky tylko o 100zł tańszy od mojego carbona

Aestima, rzeczywiście super oferta w porównaniu z moją...

ja mam X-bag 3, w środku od razu jest mata do przewijania

dziewczyny nie wiem czy ten temat byl poruszany ale jakie srodki pielegnacyjne kupujecie dlka maluszkow chodzi mi o szamponik, mydelko jakiej firmy?

eva, ja zainwestowałam na początek w Mustelę, sama jestem z niej zadowolona, mam nadzieję, że nie uczuli małej...

Ja też mam tą saszetkę, tylko właśnie torby mi brakuje ,ale dokupię (wszystkie torby x landera i delti mają przewijak) i mam wtedy cały komplet za 1294 zł. Jeśli mi sie kiedyś zachce kocyka, to dokupię za 40zł , ale raczej nie bo mam inne pasujące do wózeczka (nie może wszystko być zielone w końcu!)

Powiem Wam, że gdybym nie musiała tak do konca oglądać się na fundusze, to ze wszystkich x-landerów najbardziej podoba mi się opcja kolorystyczna: energy. Brałabym ją w ciemno, gdyby komplety składające się z tych wszystch elementów, co mam w vulcano były za podobną cenę. A tak -szukam po necie i energy "gołe" to min. 1700zł!!
Aestima - masz rację - nie wygląda to zbyt atrakcyjnie, gdy wszystko w wózku jest jednokolorowe. Takie kontrasty dodaja charakteru.

Ja chcę taki kolor Vertigo 6a 001.jpg

reklama
Dagamit- energy jest ekstra! Ale drogi i taki bardziej właśnie dla dziewuszki:) (bo bardziej malinowy niż czerwony)

Ivona, fajne wózki, ale obica dla mnie za pstrokate.

Wczoraj w jednym sklepie facet b. polecał nam bebeto solaris - fajny wózeczek, zdziwiona byłam jak porządnie wykonany, mały po złożeniu i lżejszy od x- landera o ok 1kg. Cały komplet ze wszystkim kosztował 1094zł. Do tego w gondolce można unieść oparcie, spacerówka przodem i tyłem w kier. jazdy. I piękne kolory- wsyztskie w tej samej cenie;)
Wózki dziecięce BEBETTO - Producent wózków dziecięcych
Naprawdę super, ale jednak na x- landera zdecydowaliśmy się wiele miesięcy temu i nie umiałam już zmienić zdania...

Do góry