reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy na zakupy ;)

dziewczyny nie wiem czy ten temat byl poruszany ale jakie srodki pielegnacyjne kupujecie dlka maluszkow chodzi mi o szamponik, mydelko jakiej firmy?

Eva, ja polecam Balneum do kąpieli, Linomag na pupkę, Sudocrem w razie odparzeń. Sprawdzone w warunkach szpitalnych, zamierzam kupować mojemu dzieciątku :-)

reklama
tak, z vulcano wszystko jest tańsze nie wiedzieć czemu. Ale nie ma sensu wydawać tyle kasy na oryginalną, zamówię więc taką jak Traschka i też będzie pięknie:))

Faktycznie torby do X-landera są mega drogie :szok: A ja czekam na info czy jest szansa na torbę w kolorze parasolki, którą wybrałam do wózka. Myślę, że wszystko by razem dobrze grało. Wózek mam jasnoszarooliwkowy z czarnym, parasolka wydaje się być o kilka tonów ciemniejsza, a torba ewentualnie by była z tego samego materiału z czarnymi dodatkami.

Dagamit, dzieki temu, ze zamówiłam osobno gondolę i spacerówkę zaoszczędziłam kilkaset zł!! Na wszystko jest gwarancja, nie wiem więc w czym to przeszkadza, ze u róznych sprzedawców. Cały komplet tanio można jeszcze dorwać kolor vulcano ale nie jungle:no: Chociaż może za jakiś czas to się zmieni... I mówię o allegro, bo w sklepie ten wózek kosztuje ok 2000...

No tak, jeśli zależało Ci na tym kolorze, to masz rację - ja chyba zdecyduję się na tę aukcję: 1600zł i jest max komplet (kolor vulcano): X-LANDER XA 26 ELEMENTÓW FOTEL PARASO TORBA KOCYK (1474755095) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
No i odpadnie mi zastanawianie sie nad torba, kocykiem i innymi dodatkami :-)

Ostatnia edycja:
No tak, vulcano wyprzedają i można kupić w atrakcyjnej cenie,tylko mi się ten kolor akurat najmniej podoba z x- landerów Widziałaś go na zywo, w sklepie?
Dagamit, lepiej zamów od razu, bo ja miałam upatrzonych kilka aukcji mojego x- landera i okazało się, że wszędzie pokończył się mój kolor... Musiałam nieźle się nakombinować i dopłacić troszkę do interesu.
No i ja wolałam zestaw bez fotelika- chyba zdecyduję się na maxi cosi (też można wpiąć do x- landera a chyba jednak jest lepszy). A co powiesz na ten zestaw:
X-LANDER XA 22 ELEMENTY+MAXI COSI CABRIO+ŚPIWOREK (1479648467) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Aestima widziałam vulcano na żywo u jednej mamy na spacerze - podeszłam i przyjrzałam się dokładniej - jest w porządku...myślę że wiosną i latem ta pomarańcza będzie się naprawdę ładnie prezentować. Mnie się podoba.
No a ten zestawik, który podałaś, też jest super - widzę, że u tego samego sprzedawcy, co mój upatrzony zestaw :-) Co do fotelika, to o ten pierwszy, dla najmniejszego malucha się nie martwię za bardzo i nie robi mi różnicy czy x-lander czy maxi cosi, bo po kilku miesiącach i tak będzie do wymiany, a przez te pierwsze miesiące nie planuję długich i niebezpiecznych podróży :-)
Oj, chciałabym już mieć wszystko w domu, bo ten wózek niedługo będzie mi się śnił po nocy :-)

reklama
Do góry