reklama
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Ładny, ja na ktorej aukcji widziałam podobny tylko ten róż był ciemniejszy. Kiedy zamawiasz?
zebrra
Potrójna mama :)
Spokojnie Ci wystarczą, myslę, że nawet w dwóch dałabyś radę W zimie przecież możesz na ten cieńszy śpiworek ewentualnie położyć cienki kocyk (w zależności od temperatury w domu)Ja w ogóle nie kupuję pościeli, tylko takie śpiworki właśnie.
Zebrra, a ile takich kupic? bo mam jeden i planuję jeszcze jeden a potem na zimę cieplejsze 2( i większe)
Misialina, widzę, że decyzja podjęta Super
barmanka79
Deus Dona Me Vi
Te bodziaki pochodzą z Irl lub UK (tyle tylko że w każdym państwie są inne nazwy sklepów - ale ciuszki są te same). Mogę je polecić z całego serca. Kolorek się nie spiera. Bardzo dobrze się pierze. Bawełna bardzo miła w dotyku. W tej chwili ja już ich nawet nie prasuje po praniu - bo mi się nie chce ;-)Przyszły dzisiaj bodziaki które zamawiałam na allegro, z Early Days 7 szt i muszę Wam powiedzieć że są cudne, milutka bawełna śliczne kolorki, także polecam
Tak więc jak wylukacie więcej takich na allegro to spokojnie możecie kupić - myślę że będziecie zadowolone
my jescze troche z wózkiem i łożeczkiem chyba poczekamy
popatrzcie jaki 'sliczny' haha wózek dziecięcy plecak turystyczny LEIPOLD POLEC (1424891789) - Aukcje internetowe Allegro
popatrzcie jaki 'sliczny' haha wózek dziecięcy plecak turystyczny LEIPOLD POLEC (1424891789) - Aukcje internetowe Allegro
Luksja
Aktywna w BB
Witajcie dziewczyny
Potwierdzam w Mothercare super przeceny, kupiłam 5 par skarpetek za 9 zl, 3 bluzeczki z krótkim rękawkiem za 9 zł. naprawdę jest w czym wybierać, ale rzeczywiście większość to rzeczy dla dziewczynek, re kids też dużo przecen body po 9 zł,spodenki, kafteniki, większość dziewczyńska, niestety nie wiem kto u mnie mieszka i musiałam się powstrzymać.
Potwierdzam w Mothercare super przeceny, kupiłam 5 par skarpetek za 9 zl, 3 bluzeczki z krótkim rękawkiem za 9 zł. naprawdę jest w czym wybierać, ale rzeczywiście większość to rzeczy dla dziewczynek, re kids też dużo przecen body po 9 zł,spodenki, kafteniki, większość dziewczyńska, niestety nie wiem kto u mnie mieszka i musiałam się powstrzymać.
barmanka79
Deus Dona Me Vi
do spania, żeby Ci się maluch nie rozkopał, albo nie nakrył buzi kocykiem czy kołderką... do wózka też w sumie może być, ale kocyk chyba wygodniejszy...
a ja Wam powiem że przy pierwszym bobo obyłam się bez tych śpiworków, radziłam sobie porozpinanym rożkiem który służył mi za kołderkę, czy też cieniutkim kocykiem.Ja w ogóle nie kupuję pościeli, tylko takie śpiworki właśnie.
Przecież w tych śpiworkach przez całą noc dziecko ma rączki i ramiona "na wierzchu", jedynie co to ubrane jest w śpiochy na noc... Nie zmarznie tak?
No sama nie wiem co o tym myśleć...
reklama
barmanka79
Deus Dona Me Vi
Misialina, bardzo fajny kolorek wózia
A ja mam pytanie do mamuś które planują zakup niani elektronicznej
Czy już wybrałyście jakiś konkretny model? Uważacie że takie urządzonko jest potrzebne?
Ja wcześniej nie potrzebowałam, ale teraz przeprowadziliśmy się do domku i wszystkie sypialnie są na górze. Płacz starszaka słyszę, ale nie wiem jak to będzie z takim noworodkiem...
Wiem że koleżanka miała taki z Fishera, polecała mi go. Osobiście byłam świadkiem jak dobrze ściągał odgłosy - nawet odgłosy auta z uchylonego okna w pokoiku. (na allegro znalazłam aukcję z używaną nianią dokładnie taką samą jak ma moja koleżanka. Nowe nianie wyglądają troszkę inaczej - nie wiem czy tylko wygląd jest zmieniony czy też to są zupełnie dwie różne nianie )
NIANIA ELEKTRONICZNA FISHER PRICE Z LAMPKĄ NOCNĄ (1426856290) - Aukcje internetowe Allegro
A ja mam pytanie do mamuś które planują zakup niani elektronicznej
Czy już wybrałyście jakiś konkretny model? Uważacie że takie urządzonko jest potrzebne?
Ja wcześniej nie potrzebowałam, ale teraz przeprowadziliśmy się do domku i wszystkie sypialnie są na górze. Płacz starszaka słyszę, ale nie wiem jak to będzie z takim noworodkiem...
Wiem że koleżanka miała taki z Fishera, polecała mi go. Osobiście byłam świadkiem jak dobrze ściągał odgłosy - nawet odgłosy auta z uchylonego okna w pokoiku. (na allegro znalazłam aukcję z używaną nianią dokładnie taką samą jak ma moja koleżanka. Nowe nianie wyglądają troszkę inaczej - nie wiem czy tylko wygląd jest zmieniony czy też to są zupełnie dwie różne nianie )
NIANIA ELEKTRONICZNA FISHER PRICE Z LAMPKĄ NOCNĄ (1426856290) - Aukcje internetowe Allegro
Podziel się: