reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy na zakupy ;)

1431159012.jpg

Bardzo nam sie podoba

reklama
W poniedziałek pędzę do sklepu...więc myślę że w przyszłym tygodniu...mąż trochę studzi mój zapał ale ja się boję że będą droższe za chwilę, chociaż kto to wie

Ja w ogóle nie kupuję pościeli, tylko takie śpiworki właśnie.
Zebrra, a ile takich kupic? bo mam jeden i planuję jeszcze jeden a potem na zimę cieplejsze 2( i większe)
Spokojnie Ci wystarczą, myslę, że nawet w dwóch dałabyś radę :) W zimie przecież możesz na ten cieńszy śpiworek ewentualnie położyć cienki kocyk (w zależności od temperatury w domu) :)

Misialina, widzę, że decyzja podjęta :) Super ;)

Przyszły dzisiaj bodziaki które zamawiałam na allegro, z Early Days 7 szt i muszę Wam powiedzieć że są cudne, milutka bawełna śliczne kolorki, także polecam :tak::tak:
Te bodziaki pochodzą z Irl lub UK :tak: (tyle tylko że w każdym państwie są inne nazwy sklepów - ale ciuszki są te same). Mogę je polecić z całego serca. Kolorek się nie spiera. Bardzo dobrze się pierze. Bawełna bardzo miła w dotyku. W tej chwili ja już ich nawet nie prasuje po praniu - bo mi się nie chce ;-)
Tak więc jak wylukacie więcej takich na allegro to spokojnie możecie kupić - myślę że będziecie zadowolone :tak::tak:

Witajcie dziewczyny :)
Potwierdzam w Mothercare super przeceny, kupiłam 5 par skarpetek za 9 zl, 3 bluzeczki z krótkim rękawkiem za 9 zł. naprawdę jest w czym wybierać, ale rzeczywiście większość to rzeczy dla dziewczynek, re kids też dużo przecen body po 9 zł,spodenki, kafteniki, większość dziewczyńska, niestety nie wiem kto u mnie mieszka i musiałam się powstrzymać.

do spania, żeby Ci się maluch nie rozkopał, albo nie nakrył buzi kocykiem czy kołderką... do wózka też w sumie może być, ale kocyk chyba wygodniejszy...
Ja w ogóle nie kupuję pościeli, tylko takie śpiworki właśnie.
a ja Wam powiem że przy pierwszym bobo obyłam się bez tych śpiworków, radziłam sobie porozpinanym rożkiem który służył mi za kołderkę, czy też cieniutkim kocykiem.
Przecież w tych śpiworkach przez całą noc dziecko ma rączki i ramiona "na wierzchu", jedynie co to ubrane jest w śpiochy na noc... Nie zmarznie tak? :eek::eek:
No sama nie wiem co o tym myśleć...

reklama
Misialina, bardzo fajny kolorek wózia :tak:

A ja mam pytanie do mamuś które planują zakup niani elektronicznej :tak:
Czy już wybrałyście jakiś konkretny model? Uważacie że takie urządzonko jest potrzebne?

Ja wcześniej nie potrzebowałam, ale teraz przeprowadziliśmy się do domku i wszystkie sypialnie są na górze. Płacz starszaka słyszę, ale nie wiem jak to będzie z takim noworodkiem...
Wiem że koleżanka miała taki z Fishera, polecała mi go. Osobiście byłam świadkiem jak dobrze ściągał odgłosy - nawet odgłosy auta z uchylonego okna w pokoiku. (na allegro znalazłam aukcję z używaną nianią dokładnie taką samą jak ma moja koleżanka. Nowe nianie wyglądają troszkę inaczej - nie wiem czy tylko wygląd jest zmieniony czy też to są zupełnie dwie różne nianie :eek::sorry:)
NIANIA ELEKTRONICZNA FISHER PRICE Z LAMPKĄ NOCNĄ (1426856290) - Aukcje internetowe Allegro

Do góry