reklama
tusenfryd18
Fanka BB :)
Dzieki dziewczyny za Wasze pozytywne myślenie,chciałabym sie od Was zarazic:-)
Ja własnie dzis w planach miałam kupic cos typowo ciążowego.Wszytkie dzinsy mnie uciskaja i zaczynaja byc niewygodne .Od jakis 2 tygodni chodze tylko w dresach.
Ja własnie dzis w planach miałam kupic cos typowo ciążowego.Wszytkie dzinsy mnie uciskaja i zaczynaja byc niewygodne .Od jakis 2 tygodni chodze tylko w dresach.
Jeżeli chodzi o foteliki to ja ostatnio na bieżąco jestem bo wymienialiśmy córci na większy. Polecam stronę z testami fotelików:
fotelik.info :: testy :: foteliki samochodowe z grupy wagowej 0-13 kg :: sortowanie wg kryterium ocena
Ja osobiście polecam Maxi Cosi Cabrio z ISOFIXem jeśli macie możliwość jego wpięcia to super sprawa ale trzeba się nastawić na koszt ok 1200 zł
fotelik.info :: testy :: foteliki samochodowe z grupy wagowej 0-13 kg :: sortowanie wg kryterium ocena
Ja osobiście polecam Maxi Cosi Cabrio z ISOFIXem jeśli macie możliwość jego wpięcia to super sprawa ale trzeba się nastawić na koszt ok 1200 zł
tusenfryd, więcej optymizmu, nie chcę myśleć o tym, co może się wydarzyć, jestem w ciąży po wielu latach starań i chce się nią cieszyć a nie martwić, czy wszystko będzie dobrze
Akasiam, dzięki za link na pewno zajrzę zanim się zdecyduję na jakiś model
Akasiam, dzięki za link na pewno zajrzę zanim się zdecyduję na jakiś model
zebrra
Potrójna mama :)
Jesli chodzi o foteliki to może przejrzyjcie testy fotelików...
mojeauto.pl
fotelik.info :: testy :: foteliki samochodowe wszystkie :: sortowanie wg kryterium grupa
PRO-TEST - Pierwszy magazyn z testami w Polsce - Test fotelików samochodowych Niebezpieczna podróż
mojeauto.pl
fotelik.info :: testy :: foteliki samochodowe wszystkie :: sortowanie wg kryterium grupa
PRO-TEST - Pierwszy magazyn z testami w Polsce - Test fotelików samochodowych Niebezpieczna podróż
zebrra
Potrójna mama :)
heh spóźniłam się z linkami
Aestima
Fanka BB :)
Nie śmiejcie się dziewczyny,ale ja już się trochę martwię tym fotelikiem No bo przeczytałam, że te super bezpieczne są bardzo głębokie i dziecku w nich niewygodnie, może się bardzo pocić. I jak tu jechać 5 godzin z maluchem (latem) w takim foteliku? Dodam, że nie mamy klimy i nie stać nas na zmianę auta ( zresztą dopiero nabyliśmy to):/ Chyba, że będziemy jechać poźnym wieczorem. Ale mam jeszcze inne dylematy- czy taki maluch może przejechać 5 godzinną trasę? słyszałam, ze nie można długo trzymać niemowlaka w foteliku, bo jest wtedy w złej pozycji, powinien leżeć. Widziałam taką gondolę wpinaną zamiast fotelika, ale nie wiem czy to bezpieczne. Eh, mam jeszcze kilka m-cy, żeby tą kwestię rozstrzygnąć. Może zlecę to mężowi
ja mówiłam serio o pociągu 500 km do rodziców to około 8-9 godzin jazdy z niewielkimi przerwami. Dziecku będzie niewygodnie, my będziemy zmęczeni. A tak wykupimy sobie miejsca do leżenia, dziecko się normalnie wyśpi w gondolce i będzie dobrze. Autem wybiorę się najwcześniej po ukończeniu przez maleństwo roczku
reklama
Podziel się: