zebrra
Potrójna mama :)
Ja też nie, bo mam już dzieci, ale wiele moich koleżanek skarży się, że ciągle ciotki, sąsiadki czy inne znajome ciągle się dopytuje, a one każde takie pytanie potem odchorowują...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam nadzieję, że wszystkie szczęśliwie doczekamy czerwca - zarówno my, czekające na swoj pierwszy skarb, jak i wy - czekające na kolejny :-)Dzięki dziewczyny, że podzieliłyście się tym z nami, mam nadzieję, ze jeśli ktoś to przeczyta, będzie wiedział, ze takich pytań zadawać NIE WOLNO! Że niejednokrotnie są po prostu okrutne...
Życzę Wam, żebyście szczęśliwie doczekały czerwca, żebyście przytuliły swoje maleństwa i zapomniały o tych złych chwilach "przed"...
Oczywiście, że tak! W czerwcu wszystkie musimy pochwalić się swoimi SkarbamiMam nadzieję, że wszystkie szczęśliwie doczekamy czerwca - zarówno my, czekające na swoj pierwszy skarb, jak i wy - czekające na kolejny :-)