reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy lekarz potwierdzi ciaże?? :)

jestem tydzień po wizycie u gina i nie mam nadal miesiaczki a lekarz powiedział że dzidzi nie ma a jak mi robił usg dopochwowe to coś tam zaznaczał na ekranie jakimiś kreskami:(
ale mi powiedział ze ciąży nie widzi że jak miesiaczki nie dostane do końca września mam przyjs ponownie ze to może by dopiero 2 tydzień i wtedy nic nie widział bo powiedział ze dopiero wida od 4tygodnia:(:(:( i nie wiem co mam robi????
co mam robi pomóżcie mi

czekać

reklama
malwinkakcp jezeli bedziesz sie tak bardzo przejmowac i stresowac tym to mozesz zaszkodzic bobo....
idz do innego gina... sprawdz, zrob test....
albo czekaj....
ale nie stresuj sie tym az tak, bedzie co mam byc...

ej laska masz 18 lat i sie starasz o Bobo juz rok??
u mnie to byla wpadka, i chetnie bym poczekala jeszcze z 2 lata... wiem ze teraz za pozno, bo Bobo juz jest.....
Ale ty sie starasz??!! hellllo cos tu jest nie tak.... <lol>

tak staram sie o dziecko co to takiego dziwnego że sie staram i chce mie dziecko dla mnie to normalne:( po prostu mam 4 lata na zajście w ciąze robiłam badania i lekarz mi tak powiedział:( że mam tylko 4 lata:(:(:(

reklama
Do góry