ja też jestem zdania,że to pewnie ciąża.u mnie dokładnie miesiąc po okresie też widzieli tylko malutki pęcherzyk bez zarodka i straszyli,że to może być ''puste jajo płodowe"...10 dni później był już mały zarodeczek:-)...trzymam kciuki.dbaj teraz o siebie...
reklama
si
Ja zgłosiłam się do gin w 3 tyg ciąży (tak około) - test pozytywny. Kazała mi przyjśc za 3 tyg na USG i wtedy wyszło serduszko :-) i miałam kartę ciąży założoną
ja zgłosiłam się w 4 tygodniu, była kropka, karty ciązy nie założył, po tygodniu miałam plamienia znów ten lekarz, przepisał leki a karty ciązy dalej nie założył więc zmieniłam lekarza i od razu mam karte ciąży :-)
ja zgłosiłam się w 4 tygodniu, była kropka, karty ciązy nie założył, po tygodniu miałam plamienia znów ten lekarz, przepisał leki a karty ciązy dalej nie założył więc zmieniłam lekarza i od razu mam karte ciąży :-)
i dobrze. Mi w 3 tyg też nie zakładała karty bo chciała potwierdzenia na USGi ją rozumiem i tak samo bym zrobiła. Spokojnie do 7-8 tyg niektórzy lekarze zwlekają a nawet w 10 tc potrafią dopiero karty zakładać.
i dobrze. Mi w 3 tyg też nie zakładała karty bo chciała potwierdzenia na USGi ją rozumiem i tak samo bym zrobiła. Spokojnie do 7-8 tyg niektórzy lekarze zwlekają a nawet w 10 tc potrafią dopiero karty zakładać.
tak, ale ja już mam nawet 3 zdjęcia usg :-)
tak, ale ja już mam nawet 3 zdjęcia usg :-)
aha... no to dobrze że lekarza zmieniłaś. A nie pytałaś sama o kartę ciąży?
aha... no to dobrze że lekarza zmieniłaś. A nie pytałaś sama o kartę ciąży?
jak zmieniłam lekarza to od razu mi założyła połozna bez żadnego przypominania
jak zmieniłam lekarza to od razu mi założyła połozna bez żadnego przypominania
NO I ELEGANCKO! :-):-):-);-)
reklama
saleminka8
Fanka BB :)
u mnie 11 dni po terminie spodziewanego okresu był pęcherzyk 1cm,ale dziddzi nie było widać,ale jak lekarz naooglądał się tyle razy na usg to jak twierdzi,że to pęcherzyk ciążowy to też tak na pewno jest;-)
a to obojętne kiedy lekarz wypisuje karte ciąży,najważniejsze że jest wpis do karty pacjenta...
a to obojętne kiedy lekarz wypisuje karte ciąży,najważniejsze że jest wpis do karty pacjenta...
reklama
Podziel się: