reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Dzięki MoniQa :) Wiem, że pytam po 100 razy o te same rzeczy - dostaję odpowiedź i znowu dopytuję ale sama wiesz jak to jest... Chciałabym już natychmiast wiedziec, miec odpowiedź a tu trzeba czekac... To czekanie jest trudne - obym nie musiała się przyzwyczajac ;) W każdym razie, postaram uzbroic się w jako-taką cierpliwośc (do jutra ;) bo już kupiłam kilka testów i jutro treningowo wypróbuję pierwszy - nigdy nie używałam, muszę pocwiczyc ;)) Buziaczki

reklama
Esiu wiem co czujesz, ja sama nie mogłam się doczekać i zanim otrzymałam wynik pozytywny wykonałam chyba z 5 testów, tak przebierałam z niecierpliwości nogami. Eh, ale w końcu się udało :) i jestem bardzo happy :))))

Misia_q gratuluję Ci maleństwa :) Jest bardzo fotogeniczne ;) Mam nadzieję, że niedługo będę dysponowała czymś do porównania :)
Ależ mnie nieciepliwośc męczy...

Nosz kurcze dziewuchy !!!!!!!!!!!!!! Tatus wyczytal ze ja moge tylko 20 godzin tygodniowo przed komputerem siedziec !!!!!!! policzyl , podzielil i wyszlo 3 godziny na dobe :mad: Pilnuje mnie jak nie wiem, wiec uciekam !!!!!!!

No tak... Oczywiście, miałyście rację... Jeśli @ nie przyjdzie to testuję dopiero za tydzień. Ani dnia wcześniej - to nic przyjemnego :-/

reklama
Esiu kochanie trzymam mocno kciuki!!!!Tez mam nadzieje ze niebedziesz musiala robic za duzo tych testow i odrazu zobaczysz II kreseczki!!!:)

Do góry