reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Wisienko a nie masz później kontroli kolejnej czy pękł ?? Bo wiem, że tak dziewczyny potwierdzają. Może warto iść i zobaczyć, po co się denerwować?? I tempka może skoczyć też jutro, więc spokojnie :)
U mnie za to, jak pisałam w 5dpo spadeczek nieprzyjemny, ale chyba z niewyspania..

Wisienko, ja ucichłam, bo nie mam co opowiadać za bardzo.... Ziemniaki obrałam, zaraz się za surówkę biorę.
LILITH, ja już nie chcę głośno mówić o czym spadki w fl świadczą, żeby nie zapeszyć ;-)

Wisienka tempka nie zawsze podnosi sie od razu po owulce, gdzies wyczytalam, ze nawet na 3 dzien po. Wiec trzymam &&& za temeraturke.

Kahaka dziekuje za informacje no i trza poczekac do jutra heh :dry:

Lilith nie chce Cie niepotrzebnie nakrecac ale podobno wystepuje cos takiego jak dip implantacyjny i to jest spadek tempki, jednak nie wystepuje to u kazdego. Z niewyspania to moglaby sie podniesc ja tak kiedys mialam. Tak ze trzymam &&& za ta tempke.

Ja dzis tez rybka i moj L ja dzis robi dla odmiany bo ma wolne:-D az sie milej wraca do domu na gotowe;-)

Witajcie. wczoraj padlam jak mucha po dniu edukacji i moich zajęciach. Ją testy Owu Kupilam kiedyś też na Allegro w lipcu i działają ale nie pomogły więc wrzucać na luz i blues :-) Ją właśnie odpoczywam po Upojnym . . . z nogami do góry gdyż zrobiłam Sikacza i wyszedł negat. a skoro niby mam mieć Płodne to bzyk,a sluz niby taki ciągnący ale jakiś Bialawy już sama nie wiem ale co będzie to będzie. Musimy dać na luz

Lilith no nie mam, bo to nie był klasyczny monitoring. takowy bedzie po dwóch cyklach i chyba bym juz nawet nie zdązyła pójśc do gina bo dzis piatek a on nie przyjmuje w weekendy. Jak robi monitoring to w weekend w szpitalu podgląda. Zobacze jak z ta tempka bedzie. w sumie tak mi wariowała w tym cyklu, ze masakra. A w południe poczułam taki ból w jajniku, ze az się zgiełam. Może wtedy pękł i bedzie tempka wyższa jutro faktycznie
kahaka a jaka suróweczka ja do rybki kiszoną preferuje. Pol robi buraczki , oczywiście ze słoik.
Jutro mój Maciek ma dentyste i powiedzcie mi jak drania tam zawlec, bo oswiaczył, ze szans nie ma.

Wisienka, suróweczka właśnie z kiszonej kapusty, plus jabłko i marchewka. A synowi powiedz, że jak mu się zęby popsują, to go żadna dziewczyna nie zechce :-D
zuzu, u nas dziś było pasowanie na pierwszaka, więc też jedna lekcja minęła na apelu.

Wisienka ja bym raczej przemowila do niego obrazowo:-D tzn znalazla jakies zdjecie zebow juz w zaawansowanej destrukcji i powiedziala ze tak sie konczy unikanie wizyt u dentysty:-p

reklama
KAHAKA no to fajnie ją dziś na szczęście 4 godz miałam ale i tak wyszłam później jak to wychowawca :-) i dziś wieczór też sama spędzam maz do pracy idzie myślę że może dziś sprzątam żeby jutro mieć wolne ale tak Se teraz leze i nic mi się nie chce. No ciekawa jestem jak u mnie niby Owu jutro ale czuje brzuch cały czas. Ale pomału już odpuszczam:-)

Do góry