reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Aniula a szczyty już miałaś ?? Bo jak tak, to poczekaj do jutrzejszej temperatury. Czasem się zdarza, że któraś ze skokowych opada. Ja w zeszłym cyklu tak miała w dniu 2 skoku ale 4 już potwierdziła. Tak więc zobaczymy co tam jutro u Ciebie będzie.

Martusia, Ty się strasznie zamęczasz chyba.. weź nospe chociaż..

Co do mieszkania i zalania to zostawiłam jak jest. Ja nie będę nikogo wpuszczać bez męża ani tez sprzątać tego syfu. Bo i jak??

Dziś mąż dzwoni do agencji o mieszkanka wypytać, mamy 3 wybrane, niestety wszystkie w blokach.. ale przynajmniej z cieciem i strzeżony :)

reklama
Dziekuje Lilith - masz racje poczekam do jutra, wlasnie mialam juz skok i to o 4 krseski a teraz spadek tez o 4.
Fajnie ze macie cos nowego na oku, bo po taaakim potopie to grzyb murowany a wiem z doswiadczenia ze w Anglii jak i w Irlandii to grzyb grzyba pogania w tych domach i ciezko sie go pozbyc a zreszta niewykluczone ze sie nie przydazy znowu z takimi sasiadami.
Trzymam &&& zeby mieszkanka byly odpowiedni.

Martusia wez cos przeciwbolowego nie mecz sie tak bo nie warto zlawszcza jak sa srodki co troszke to zmniejsza, bo jak sie bol rozhula na dobre to bedzie ciezko nawet z lekami.

Aniula, dokładnie tak.. wszędzie grzyby a nie, żeby się tego pozbywali.. zamalują i myslą, że jest ok.. Trzymam kciuki by jutro się skok potwierdził :) U mnie za to dziś podejrzany spadek ..ale całkiem możlwie, że z niewyspania, bo prawie wcale nie spałam.

Martusia to może spróbuj podbrzusze jakos ogrzać??

Wiecie chyba natura msci sie na mnie za niecierpliwosc heh... Dzien przed wzrostem tempki jak zwykle mialam 35.9 w poptem przez 2 dni 36.3 czyli znaczyloby ze owulka byla a tu dzisiaj rano mierze tempke i znwou 35.9:shocked2: a mialam zaczac brac dupka na 3 dzien wzrostu i teraz co, niby duphaston chwile przed owulka nie zaszkodzi a wrecz pomoze. Sama juz nie wiem co robic. Nigdy nie mialam takiego spadku po wzroscie ktory zawsze wystepuje jak w zegarku:sorry2:
duphka śmiało możesz wziąć na 4 dzień. chodzi o to by zapłodniona komórka się dobrze zagnieździła,a to trwa nawet do 5 dni.więc jak będziesz mieć pewność,że jesteś po owulacji to łykaj duphaston.lepiej brać po owul. niż "niby" przed.

Cześć Dziewczynki :-D
Mononoke, nie płacz za mną :-) nie wszyscy maja tak dobrze jak Ty :-p niektórzy muszą pracować.
katty, nie denerwuj mnie i nie mów, że Twój 27-dniowy (!!!) cykl to długi jest :angry: ja mam minimum 32 dni, a ostatnio 57, więc nie narzekaj babo! :-D
Aniula, jak jutrzejsza temperatura będzie w górze, to nie masz się co martwić, podobno może jedna spadać poniżej linii (z tych 3 pierwszych).
mama
, przykro mi z powodu @ :-( ale głowa do góry, uśmiechnij się :-D

U mnie w szkole zaglądałam do mojej klasy - już pomalowana jedna warstwa, całkiem ładny kolorek wyszedł (wybrałam brzoskwiniowy). I w końcu moje dokumenty dotarły z Ciechanowa, zapłaciłam za prawko, będzie za 10 dni!!
Czekam teraz na męża, ale pewnie dopiero około 18 będzie-zażyczył sobie rybkę na obiad i surówkę, to będę pichcić. Mam nadzieję, że ładnie podziękuje

Powiem wam dziewczyny, ze mi tempka nie skoczyła a janik przestał bolec czyli nie wiem o co chodzi. Mam nadzieję, ze pekł ten pecherzyk. Mam 36.6 juz którys dzien. Zaczynam się bac, ze dooopa.
Mononoke świetny pomysł z ta obserwacja armii ja tez chce!
kahaka oj na pewno podziekuję, z chcęcią tez bym się wbiła. Pol miał ugotować bo miał wolne ale niestety grał tylko na kompie przez cały dzien. Obiecuję sobie, ze po dolewce staranek zrobie mu awanturę.Teraz głodna siedze i marze o Twojej rybce
mama
bardzo mi przykro, ze jednak @, a z drugiej strony dobrze, że się nie spóźniła. Nowy cykl nowa nadzieja.

reklama
Do góry