mam 18 lat, i nie zartuje przepatrzyłam google ale tam bardzo mało o tym pisało. naprawde ciesze sie ze napisałas mi o tym teraz juz reszta nalezy do mnie
no tak, w googlach w ogole jest bardzo malo informacji...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mam 18 lat, i nie zartuje przepatrzyłam google ale tam bardzo mało o tym pisało. naprawde ciesze sie ze napisałas mi o tym teraz juz reszta nalezy do mnie
no tak, w googlach w ogole jest bardzo malo informacji...
po za tym w ubiegłym roku w marcu straciłam dziecko, i tym bardziej nie jest mi miło jak nabijasz sie z mojej niewiedzy
a jezeli mam nieregularną miesiaczke to skąd mam wiedziec kiedy mam dni płodne?? Moja mama mi nie tłumaczyła a obecnie mieszkam za granica i od irlandzkich lekarzy ciezko sie jest dowiedziec takich rzeczy juz próbowałam
cześć ira_irl jak jestes z irlandii to zapraszam na wątek staraczki na wyspach
chętnie odpowiemy na wszytkie nurtujące cie pytania:-)
Wiesz, ja straciłam dwie ciąże, ale raczej do głowy by mi nie przyszło, żeby w ten sposób odpowiedzieć na czyjeś "przepraszam", nawet jeśli ktoś sprawił mi wielką przykrość. Każdy może się mylić, ale jeśli potrafi się przyznać do tego błędu, to chyba nie ma potrzeby dalej się denerwować.tak wiem jak ci przykro, pewnie nawet wyobrazic sobie tego nie umiesz
rekami i nogaminie kłócić mis ie już tutaj !! :-)hehe :-)