reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
no tak, w googlach w ogole jest bardzo malo informacji...

gdzie jest Twoj problem?? miałas dziecinstwo i masz mame?? ciesz sie a nie dogaduj mi bo ja chciałam zaczerpnac kilka porad. :wściekła/y::-:)-:)-(po to jest to forum tak?? fajnie jeszt smiac sie z czyjegos nieszczescia czy z czyjejs niewiedzy!!

po za tym w ubiegłym roku w marcu straciłam dziecko, i tym bardziej nie jest mi miło jak nabijasz sie z mojej niewiedzy

a jezeli mam nieregularną miesiaczke to skąd mam wiedziec kiedy mam dni płodne?? Moja mama mi nie tłumaczyła a obecnie mieszkam za granica i od irlandzkich lekarzy ciezko sie jest dowiedziec takich rzeczy juz próbowałam

cześć ira_irl :) jak jestes z irlandii to zapraszam na wątek staraczki na wyspach:tak:
chętnie odpowiemy na wszytkie nurtujące cie pytania:-)

No witajcie:-D
Piękna pogoda u nas:tak: Słoneczko przygrzewa i cieplutko:-)
Zaraz z M jak wypije kawke a ja herbatkę idziemy na małe zaakupki bo pare produktów się pokonczylo no i chemia:tak:
Pozdrawiam Was i życzę slonecznej soboty:tak:

witam dziewuszki :-)
takc zytam kilka stron i matko co tu sie dzieje :szok::no: jakies kłótnie i w ogole bbrrrrr

ira_irl nikt sie nie nabija ale dla kazdej jest dziwne ze kobieta w wieku 18 lat nie wie co i jak... boze jak ja bymz e swoja mama rozmawiala o ciazy wczesniej cyz o miesiaczce to chyba byms ie ze wstydu spalila :-p nigdy nie mialam dobrego kontaktu z nia az po teraz kiedy mi pomaga w ciazy :-) nawet teraz mi dziwnie z nia gadac o tych plamieniach moich ale jakos sie przezwyciezam bo miala kiedys trudna sytuacje 3 poronienia jedno martwe dziecko i po ciezki trudach oto jestem ja.... o mi sama nie powiedzila tylko kiedys jak bylam mala i poszlam do szpitala lekarka z tatem moim robila wywiad a ja podsluchiwalam :-D to chyba 1 gimnazjum byla taka glupia nie bylam juz ;-) wiec chetnie każda ci pomoze a co do tych info na googlach no to powiem ci ze dziwi mnie ze piszesz ze malo tam jest jak tego w samej sieci jest pełnom wpsz sobie naturalne planowanie rodziny i bedziesz miala tam jedna strone jak sie mierzy temp jak sluz kiedy dni plodne jak je rozpoznawac a w razie czego jakbys cos jeszcze nie kumala zawsze odpowiemy na pytania :tak:fajne sa np te kalendarzyki malzenskie on line wpisujesz sobie ile dni cyklu i codziennie temp i on ci fajny wykresik maluje naprawde polecam :tak: i pozdrawiam gorąco ;-)

i nie kłócić mis ie już tutaj !! :-)hehe :-)

reklama
tak wiem jak ci przykro, pewnie nawet wyobrazic sobie tego nie umiesz
Wiesz, ja straciłam dwie ciąże, ale raczej do głowy by mi nie przyszło, żeby w ten sposób odpowiedzieć na czyjeś "przepraszam", nawet jeśli ktoś sprawił mi wielką przykrość. Każdy może się mylić, ale jeśli potrafi się przyznać do tego błędu, to chyba nie ma potrzeby dalej się denerwować.
Jestem na forum Babyboom właśnie dlatego, że tutaj ludzie starają się nawzajem zrozumieć, a jeśli czasem się nie udaje, to przepraszam załatwia sprawę.
I podpisuje się pod słowami missiiss1301
nie kłócić mis ie już tutaj !! :-)hehe :-)
rekami i nogami:tak:
Troszkę spokojniej ira_irl, a na pewno znajdziesz tutaj mnóstwo osób, które Ci pomogą (już z resztą dostałaś sporo porad:-)).

Trzymam mocno kciuki za udana ciążę :-)

Do góry