reklama
eijf
Fanka BB :)
tez zdziwilam sie twoja odpowiedzia.Trudno bylo uwierzyc w cala historie i tragedie a nasza nieufnosc wynikala szczegolnie...chyba ze sposobu i z tego w jaki sposob pisalas o tym wszystkim.Nie chodzi tu nawet o niewiedze.Nie wiem jak to wytlumaczyc.No ale rzeczywiscie twoja reakcja byla pzresadzona.Wiesz, ja straciłam dwie ciąże, ale raczej do głowy by mi nie przyszło, żeby w ten sposób odpowiedzieć na czyjeś "przepraszam", nawet jeśli ktoś sprawił mi wielką przykrość. Każdy może się mylić, ale jeśli potrafi się przyznać do tego błędu, to chyba nie ma potrzeby dalej się denerwować.
Jestem na forum Babyboom właśnie dlatego, że tutaj ludzie starają się nawzajem zrozumieć, a jeśli czasem się nie udaje, to przepraszam załatwia sprawę.
I podpisuje się pod słowami missiiss1301 rekami i nogami
Troszkę spokojniej ira_irl, a na pewno znajdziesz tutaj mnóstwo osób, które Ci pomogą (już z resztą dostałaś sporo porad:-)).
Trzymam mocno kciuki za udana ciążę :-)
Na szczescie na tym forum dziewczyny sie wspieraja i doradzaja,nie ma tej zlosliwosci ,irytacji i glupich po prostu uwag co na niektorych (za kazdym razem jak czytalam cos na...jak to forum sie nazywalo.kafeteria chyba to mnie te odpowiedzi przerazaly.jedna druga wyzywala,straszyla maila w glowie).
tak wiec ira jesli na powaznie bierzesz te tematy to na pewno dziewczyny ci pomoga.
Słuchajcie dziewczyny, potrzebuje pilnie odpowiedzi. Jak już pisałam wcześniej, staramy się z mężem od jakiegos czasu o dziecko.l Tym razem znowu nic, głupi @ ale nagle po trzech dniach po okresie przez dwa dni mialam brazowe plamienia, no i brzuch mnie cholernie bolał, owulacji niet!!! a potem nagle zapalenie pecherza!!! Ale nic, stwierdzilam, ze sie wkrecac nie bede, ale od dwóch dni jest mi rano niedobrze, wiec wzielam ten cholerny termometr i 37!!!!!!!! śluz biały... wogole przytylam nagle nie wiadomo czemu kilogram, ciuchy mi sie dziwnie ciasne na brzuchu zrobiły... wiem ze wszystko mozna sobie wkrecic, ale temperatury raczje nie... chyba zaraz wyskocze po test do sąsiedniego miasta!!!
Ostatnia edycja:
eijf
ja w ubieglym cyklu mialas strasznie dziwny okres.do tego stopnia ze nawet po nim zrobilam test bo wlasnie bardziej brazowy niz czerwony byl.Co do sluzu tez taki mialam ale uznalam go za nieplodny.jedyne czego nie mialam to wysokiej temperatury.No wiec moze byc i tak i tak (bo plamienia przypominajace okres zdarzaja sie w ciazy).Mozemy tu gdybac ale nikt ci konkretnie nie odpowie i najlepiej bedzie jak dla pewnosci wykonasz test.Wtedy dopiero bedziesz wiedziaal a inaczej tylko sie nakrecala.powodzeniaSłuchajcie dziewczyny, potrzebuje pilnie odpowiedzi. Jak już pisałam wcześniej, staramy się z mężem od jakiegos czasu o dziecko.l Tym razem znowu nic, głupi @ ale nagle po trzech dniach po okresie przez dwa dni mialam brazowe plamienia, no i brzuch mnie cholernie bolał, owulacji niet!!! a potem nagle zapalenie pecherza!!! Ale nic, stwierdzilam, ze sie wkrecac nie bede, ale od dwóch dni jest mi rano niedobrze, wiec wzielam ten cholerny termometr i 37!!!!!!!! śluz biały... wogole przytylam nagle nie wiadomo czemu kilogram, ciuchy mi sie dziwnie ciasne na brzuchu zrobiły... wiem ze wszystko mozna sobie wkrecic, ale temperatury raczje nie... chyba zaraz wyskocze po test do sąsiedniego miasta!!!
eijf
koniecznie daj znac.jesli cos jest to juz na pewno wyjdzie,a na wszelki wypadek popros o jak najbardziej czuly test(hormon po zagniezzdeniu bardzo szybko wzrasta,ale na wszelki wypadek)jak tylko zastestuję napisze odpowiedździeki
powodzenia
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Hej kochane :*
Przepraszam że tak mało sie tu zjawiam, ale źle sie czuje i cieżko mi wysiedzieć bez mdłości przy laptopie.. eh
Przynajmniej nie wymiotowałam już wczoraj, ale ciekawe jak to będzie dzisiaj.
Jejku, 30 lipca ide do ginka, i nie moge sie juz doczekać
może wkońcu serduszko usłysze 

Przepraszam że tak mało sie tu zjawiam, ale źle sie czuje i cieżko mi wysiedzieć bez mdłości przy laptopie.. eh
Jejku, 30 lipca ide do ginka, i nie moge sie juz doczekać
A byłas juz wczesniej u gina, w ktorym tygodniu? Widziałas juz fasolke? Ja chciałabym sie umowic na te tydzien i sie zastanawiam czy cos zobacze.Hej kochane :*
Przepraszam że tak mało sie tu zjawiam, ale źle sie czuje i cieżko mi wysiedzieć bez mdłości przy laptopie.. ehPrzynajmniej nie wymiotowałam już wczoraj, ale ciekawe jak to będzie dzisiaj.
Jejku, 30 lipca ide do ginka, i nie moge sie juz doczekaćmoże wkońcu serduszko usłysze
![]()
reklama
Hej kochane :*
Przepraszam że tak mało sie tu zjawiam, ale źle sie czuje i cieżko mi wysiedzieć bez mdłości przy laptopie.. ehPrzynajmniej nie wymiotowałam już wczoraj, ale ciekawe jak to będzie dzisiaj.
Jejku, 30 lipca ide do ginka, i nie moge sie juz doczekaćmoże wkońcu serduszko usłysze
![]()
ojoj... wspolczuje- ale pociesze Cie, ponoc wymioty to jeden z najlepszych objawow w ciazy :-) i zazwyczaj mija z koncem 3 m-ca