reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Wiesz, ja straciłam dwie ciąże, ale raczej do głowy by mi nie przyszło, żeby w ten sposób odpowiedzieć na czyjeś "przepraszam", nawet jeśli ktoś sprawił mi wielką przykrość. Każdy może się mylić, ale jeśli potrafi się przyznać do tego błędu, to chyba nie ma potrzeby dalej się denerwować.
Jestem na forum Babyboom właśnie dlatego, że tutaj ludzie starają się nawzajem zrozumieć, a jeśli czasem się nie udaje, to przepraszam załatwia sprawę.
I podpisuje się pod słowami missiiss1301 rekami i nogami:tak:
Troszkę spokojniej ira_irl, a na pewno znajdziesz tutaj mnóstwo osób, które Ci pomogą (już z resztą dostałaś sporo porad:-)).

Trzymam mocno kciuki za udana ciążę :-)
tez zdziwilam sie twoja odpowiedzia.Trudno bylo uwierzyc w cala historie i tragedie a nasza nieufnosc wynikala szczegolnie...chyba ze sposobu i z tego w jaki sposob pisalas o tym wszystkim.Nie chodzi tu nawet o niewiedze.Nie wiem jak to wytlumaczyc.No ale rzeczywiscie twoja reakcja byla pzresadzona.
Na szczescie na tym forum dziewczyny sie wspieraja i doradzaja,nie ma tej zlosliwosci ,irytacji i glupich po prostu uwag co na niektorych (za kazdym razem jak czytalam cos na...jak to forum sie nazywalo.kafeteria chyba to mnie te odpowiedzi przerazaly.jedna druga wyzywala,straszyla maila w glowie).
tak wiec ira jesli na powaznie bierzesz te tematy to na pewno dziewczyny ci pomoga.

Słuchajcie dziewczyny, potrzebuje pilnie odpowiedzi. Jak już pisałam wcześniej, staramy się z mężem od jakiegos czasu o dziecko.l Tym razem znowu nic, głupi @ ale nagle po trzech dniach po okresie przez dwa dni mialam brazowe plamienia, no i brzuch mnie cholernie bolał, owulacji niet!!! a potem nagle zapalenie pecherza!!! Ale nic, stwierdzilam, ze sie wkrecac nie bede, ale od dwóch dni jest mi rano niedobrze, wiec wzielam ten cholerny termometr i 37!!!!!!!! śluz biały... wogole przytylam nagle nie wiadomo czemu kilogram, ciuchy mi sie dziwnie ciasne na brzuchu zrobiły... wiem ze wszystko mozna sobie wkrecic, ale temperatury raczje nie... chyba zaraz wyskocze po test do sąsiedniego miasta!!!

Ostatnia edycja:
Słuchajcie dziewczyny, potrzebuje pilnie odpowiedzi. Jak już pisałam wcześniej, staramy się z mężem od jakiegos czasu o dziecko.l Tym razem znowu nic, głupi @ ale nagle po trzech dniach po okresie przez dwa dni mialam brazowe plamienia, no i brzuch mnie cholernie bolał, owulacji niet!!! a potem nagle zapalenie pecherza!!! Ale nic, stwierdzilam, ze sie wkrecac nie bede, ale od dwóch dni jest mi rano niedobrze, wiec wzielam ten cholerny termometr i 37!!!!!!!! śluz biały... wogole przytylam nagle nie wiadomo czemu kilogram, ciuchy mi sie dziwnie ciasne na brzuchu zrobiły... wiem ze wszystko mozna sobie wkrecic, ale temperatury raczje nie... chyba zaraz wyskocze po test do sąsiedniego miasta!!!
ja w ubieglym cyklu mialas strasznie dziwny okres.do tego stopnia ze nawet po nim zrobilam test bo wlasnie bardziej brazowy niz czerwony byl.Co do sluzu tez taki mialam ale uznalam go za nieplodny.jedyne czego nie mialam to wysokiej temperatury.No wiec moze byc i tak i tak (bo plamienia przypominajace okres zdarzaja sie w ciazy).Mozemy tu gdybac ale nikt ci konkretnie nie odpowie i najlepiej bedzie jak dla pewnosci wykonasz test.Wtedy dopiero bedziesz wiedziaal a inaczej tylko sie nakrecala.powodzenia

Hej kochane :*

Przepraszam że tak mało sie tu zjawiam, ale źle sie czuje i cieżko mi wysiedzieć bez mdłości przy laptopie.. eh :( Przynajmniej nie wymiotowałam już wczoraj, ale ciekawe jak to będzie dzisiaj.

Jejku, 30 lipca ide do ginka, i nie moge sie juz doczekać :) może wkońcu serduszko usłysze :):):)

Przepraszam że tak mało sie tu zjawiam, ale źle sie czuje i cieżko mi wysiedzieć bez mdłości przy laptopie.. eh :( Przynajmniej nie wymiotowałam już wczoraj, ale ciekawe jak to będzie dzisiaj.

Jejku, 30 lipca ide do ginka, i nie moge sie juz doczekać :) może wkońcu serduszko usłysze :):):)
A byłas juz wczesniej u gina, w ktorym tygodniu? Widziałas juz fasolke? Ja chciałabym sie umowic na te tydzien i sie zastanawiam czy cos zobacze.

reklama

ojoj... wspolczuje- ale pociesze Cie, ponoc wymioty to jeden z najlepszych objawow w ciazy :-) i zazwyczaj mija z koncem 3 m-ca :happy: u mnie sprawdzilo sie w 100% :-D

Do góry