reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Ja to sobie tak myślę że chyba nie ma co sugerować sie tym śluzem bo tak naprawdę u każdej z nas wygląda on inaczej... I jakiej babeczki się nie zapytasz to każda ma inny... Tak więc to jest chyba indywidualna sprawa...

Tak więc ja na razie obstaję tylko przy moim jednym objawem (który może być zarówno objawem ciąży jak i @) : bolące piersi ( bolą jak przyciskam po bokach) :tak:

reklama
Mnie piersi jakos przesadnie nie bola, tylko sa duze, zawsze mam wieksze przed @, czasem juz dwa tygodnie przed sie takie robily, ale wczoraj mialam takie uczucie jakby mi mrowki w nich chodzily:) dzis znakow od mojego ciala brak!

A ja wczoraj czułam w piersiach takie kłucie, rwanie... Nie trwało to długo i nie było specjalnie dokuczliwe ale wyraźnie odczuwalne...

Aaaa... zapomniałam choć nie wiem czy ma to jakiekolwiek znaczenie... Dziś miałam ... rozwolnienie :rofl2: Ale to chyba żadną oznaką nie jest co???

hej dziewczyny!mam takie pytanie..moze ktoras z was bedzie umiala mi odpowiedziec...otoz w pon mam dostac @ a dzis rano zrobilam test i wyszla mi jedna bardzo wyrazna krecha a druga taka prawie niewidoczzna...czy to moglo stac sie dlatego ze za duzo siusiu nalalam na test??i dlatego taki wynik wyszedl?? czy test zostal zafalszowany przez zaduza ilosc siusiu??dodam ze zadnych oznak ciazy nie mam...nawet brzuch mnie tj przy @ nie boli!!prosze o odpowiedz

dominika niech twoj moz zobaczy na twojo pochwe jezeli bendziesz miala jo letko sino to na bank jestes w ciozy wlasnie lekaz mi otym muwil to jest bardzo istotny znak .pozdrawiam:-)

hej dziewczyny!mam takie pytanie..moze ktoras z was bedzie umiala mi odpowiedziec...otoz w pon mam dostac @ a dzis rano zrobilam test i wyszla mi jedna bardzo wyrazna krecha a druga taka prawie niewidoczzna...czy to moglo stac sie dlatego ze za duzo siusiu nalalam na test??i dlatego taki wynik wyszedl?? czy test zostal zafalszowany przez zaduza ilosc siusiu??dodam ze zadnych oznak ciazy nie mam...nawet brzuch mnie tj przy @ nie boli!!prosze o odpowiedz
Ja mysle ze jestes w ciazy:) Gratuluje. Naczytalam sie juz na wielu forach i dziewczyny jak mialy nawet slabo widoczna to byla to ciaza. Dla pewnosci zrob test jeszcze raz za kilka dni :-)
Gratuluje jeszcze raz:tak::-)

Ciężko cokolwiek odpowiedzieć. Myślę że winą tu nie jest zbyt dużo siusiu ale nie potwierdzę na 100%. Radzę Ci abyś zrobiła raz jeszcze test ale najprędzej w poniedziałek bo teraz słabiutka kreska mogła wyjść właśnie przez zbyt wczesne wykonanie testu.

gosia8422 dzięki za radę :-D Tak też zrobię !!!

Gosia a kiedy najlepiej to sprawdzic?? Rano czy wieczorem? Ja jak tak patrze to czasem mam ciemnorozowo czasem tak sino jakby doslonie ktos mnie tam doslownie pobil.

reklama
Do góry