mówiłam to już ale powtórze: nie róbcie testów za wcześnie dopiero po terminie miesiączki ja zrobiłam bete w 23 dc przy 29 dniowych cyklach i wyszła <0,100 ja byłam znowu załamana a W CIĄŻY JESTEM!!!
quote]
Masz rację. Sęk w tym, że wiele z nas już tak długo czeka na upragnione 2 kreseczki, że wypatruje oznak ciąży, testuje po kilka razy... Koncerny farmaceutyczne nieźle na nas zarabiają;-) Ja jestem dzisiaj w 24 dc (cykle mam 28-dniowe). Jestem po IUI, brzuch boli. Zrobiłam juz 2 testy ciążowe - oczywiście wynik negatywny. Co ciekawe, testy owulacyjne wychodzą mi pozytywne Przecież po owulacji nie mogę mieć znowu owulacji i to trwającej już kilka dni! Ot zagadka! Ciężko jest mi dotrwać do poniedziałku (termin @).
reklama
D
dominika88
Gość
Jak już pisałam wcześniej na pewno z tej mąki będzie chleb:-) Jeśli tylko będziesz coś więcej wiedziała to szybciutko biegnij do komputera się z nami podzielić radością
W sumie takie szukanie u siebie objawów jest nawet fajne... gdyby tylko ta zołza nie przychodziła w końcu... Ale ja jej ostatnio tak nagadałam, że na jej miejscu bałabym się mi na oczy pokazać
Dziekuje Ci bardzo za wiare Zostal mi jeszcze tydzien do terminu @ ...
No skoro mowisz ze nagadalas tej swojej zolzie to glupia bedzie jak sie zjawi...
D
dominika88
Gość
gosia8422 gratuluję Ci z całego serca !!! Nawet nie wyobrażasz sobie jak cieszę się Twoim szczęściem Życzę spokojnych 9 miesięcy, pełnych radości i nadzieji a później szczęśliwego rozwiązania i zdrowego bobaska :-)
I dziękuję za odpowiedź na moje pytanie :-)
Buziaczki !!! :-)
I dziękuję za odpowiedź na moje pytanie :-)
Buziaczki !!! :-)
Gosia gratuluje
Sluchajcie ja jestem juz w 33dc i nadal @nie przychodzi. Wczoraj zrobilam test i negatywny Ostatni cykl mialam 31dni. Nic mi sie na @ nie zapowiada, na ciaze chyba tez nie. Ale mam taki dziwny brzuch, jakby nadmuchany nie wydaje sie wiekszy ale w dotyku inny. Procz tego od owulki mam caly czas sluz najpierw bialy gesty dosc sporo, od chyba tygodnia mam go bardzo malo, nadal bialy. Sama juz nie wiem, jak ta wredna @ ma przyjsc to niech juz przyjdzie, bo takie czekanie jest najgorsze.
Sluchajcie ja jestem juz w 33dc i nadal @nie przychodzi. Wczoraj zrobilam test i negatywny Ostatni cykl mialam 31dni. Nic mi sie na @ nie zapowiada, na ciaze chyba tez nie. Ale mam taki dziwny brzuch, jakby nadmuchany nie wydaje sie wiekszy ale w dotyku inny. Procz tego od owulki mam caly czas sluz najpierw bialy gesty dosc sporo, od chyba tygodnia mam go bardzo malo, nadal bialy. Sama juz nie wiem, jak ta wredna @ ma przyjsc to niech juz przyjdzie, bo takie czekanie jest najgorsze.
lenka 2910
Zaangażowana w BB
Gosia8422 gratulacje!!:-) ja do lekarz idę dopiero o 17stej i strasznie mi się dłuży w tej pracy! ale zastanawiam sie czy u mnie juz bedzie widać ciąże na usg bo okres powinnam dostać 21 lutego więc jesli to jest ciąża to jest bardzo wczesna.
D
dominika88
Gość
Gosia gratuluje
Rozumiem Cię doskonale... Ale proszę, nie trać nadzieji, może jeszcze nic straconego. W końcu 33dc to jeszcze nie wielkie spóźnienie. Będę trzymała za Ciebie kciuki !!!
reklama
Dominika dzieki :-) Taki sluz jak Ty opisujesz tez mialam, teraz jest go malo, ale uczucie wilgotnosci ciagle jest. Kazdy organizm jest inny, jedne kobitki we wczesnej ciazy maja sucho inne wilgotno. Ciekawe kiedy robi sie mokro tym ktore mialy sucho:-) Gosia w Tobie moja nadzieja ze rozwiazesz moj problem, bo pisalas ze masz sucho :-)