reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

A ja nigdy nie bylam systematyczna i dlatego tak bardzo sie boje tych pomiarow.
Nie wiem jak sobie z tmy poradze.
A wogole jaki najlepiej miec termometr? Elektroniczny czy taki zwykly na rtec?
No i ile trzeba trzymac ten rteciowy? Bo elektroniczny to wiadomo aż zapiszczy...

reklama
Śniąca o dzicku.... termometr zwykły rtęciowy - każdy gin ci to powie. Podobno te wszystkie elekroniczne są bardzo niedokładne i ważne jest aby mierzyć zaraz po przebudzeniu - nawet siusiu nie można zrobić tylko od razu mierzyc :)

dziewczynki.... jestem ciekawa który dzień cyklu był dla was tym szczęsliwym - innymi słowy jestem ciekawa który dzień okaże się najpłodniejszy wsród kobitek w Polsce - ot taki mały ranking... ;)
Mój dzień to być może 13 dzień cyklu - okaże sie niebawem ale wszystko na to wskazuje heh :D
Czekam na wpisy... :)

ja zaszlam w 10-13 dniu cyklu...ale ja mam cykle 25 dniowe!!! :):):):) a 12 mialam urodzinki (12 to byl moj 13dc ) hihi ale to byl chyba prezent urodzinkowy wlasnie no i wiecie...akurat sierpien odlozylismy w staraniach wiec to byla slicznaaa wpadka ::):):) wiec teraz kaza z was niech sobie tak pomysli ze wrzesien odpada a i tak sie przytulajcie ale z inym nastawieniem :)

siostra masz racje!!!:)

Ja tak LILITH wlasnie zrobila i odpuszczam sobie troche wrzesien.a spowodowane jet to tym ze w dniu owu nie ma meza.Przytulalismy sie teraz w weekend i w ten tez bedziemy ale szanse sa male.No coz i tak bywa. :( :pW pazdzierniku to mu chyba kaze wzisc urlop na tydzien. ;) ;)

reklama
hehe!! a moze wlasnei sie uda!!! :):)
ja uciekam aha i chwale sie ze zjadlam dzis! pieknie cala pake pierogow !! tak mi sie zachcialo!!

Do góry