reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

To mnie teraz dziewczyny zasmucilyscie z tym termometrem. Ja wlasnie myslalam ze najlepszy rteciowy, a tu taka pomylka. Moze sobie jednak kupie elektroniczny? Ale najpierw musze znalezc jakis sensowny argument, ze rteciowy jest zly.
Dostalam dzis ostatnia wyplate z mojego marketu. 700 pln. Nie spodziewalam sie ze az tyle. Ale w koncu bylo ponad 150h. I kilka razy po 10 godzin. Cieszę się, że już tam nie pracuje.
A teraz sobie slucham Cz. Niemena i się odstresowuje.
Musze zrobic liste najpotrzebniejszych rzeczy.... Chyba cala wyplata to bedzie malo... :(

reklama
Wiesz, z tymi termometrami to chyba ile kobitek, tyle opinii. Na moim kursie przedmałżeńskim doświadczone mężatki polecały tylko i wyłącznie termometry rtęciowe. Twierdziły, że elektroniczne bardzo często przekłamują. Ale czy ja wiem... To było 2 lata temu i może od tego czasu technika już to przezwyciężyła? Natomiast rtęciowe są chyba niebezpieczne tylko w przypadku wydostania się rtęci na zewnątrz - mam nadzieję...

No wlasnie . Taka rtec nic nie moze zrobic. Ja mam nowy termometr wiec chyba nic nie powinno byc z nim nie tak.
Dzis mam za soba pierwsz pomiar. Wyszlo 36,7oC chyba dobbrze. To jest ten feler ze to wszystko takie niepewne.

Z termometrami jest pewnie jak ze wszystkim - w każdej klasie jakości trafiają się świetne ale i beznadziejne egzemplarze. Ja na razie nie używam - nie zarzekam się, może to się zmieni - ale póki co, nie sądzę.

Hej dziewczyny mam takie dosyć intymne pytanko.... mam wszelkie objawy ciąży i temperature podwyzszona i dziwnie napiete, sczypiąco-swędzące piersi noi było niezłe przytulanko a więc wielce prawdopodobna ciąża ale najbardziej doskwiera mi to że za każdym razem gdy tylko coś zjem, nawet malutko to biegam do kibelka i bez problemowo robie to "drugie" nie to że sie zmuszam poprostu nie moge wytrzymac i az mnie goni na tron Przepraszam za takie intymności niesmaczne ale jestem ciekawa czy może któraś z Was też tak miała we wczesnej ciąży ?? Bede wdzieczna za odp.

reklama
Do góry