reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
;((( - koniecznie zmień nicka!!! I gratuluję !!!:tak::tak::tak::-D
Daj znać czy tym razem gin coś zobaczył - moim zdaniem powinien już widzieć pęcherzyk i ciałko ciążowe

slomiana wdowa- NIKOMU nie daj swojego malego szczescia,dbaj o swoj skarb i wszystko bedzie dobrze:tak::-Dczarnym myslom pakarz drzwi i nie wpuszczaj wiecej:no:jak beda pukac to powiedz im WON:angry: i wiecej nie wroca.mysl pozytywnie i nie daj sie hormonom.dlugo walczylas o swoje szczescie i za 8 m-cy je usciskasz:laugh2:

Witam Was.
Jestem tu nowicjuszką. Przeczytałam wiele zamieszczonych tu postów i widzę wiele pomocnych opinii. Będę wdzięczna, gdy któraś z Was zechce wypowiedzieć się w mojej sprawie...
Otóż od 1 kwietnia nie stosujemy żadnych środków antykoncepcyjnych. Ostatnia miesiączka 20 marca, cykle dość nieregularne (ost. ponad 40-dniowy, poprzednie w okolicach 30 dni). Seks 1,3, 4, 11, 17, 18 kwietnia (rzecz jasna bez zabezpieczenia). Ponieważ ciężko mi wywnioskować w związku z moimi nieregularnościami, kiedy mam dni płodne, zastanawiam się, czy udało nam się w nie wycelować...
Zrobiłam test 19 kwietnia z wynikiem negatywnym, ale myślę, ze mogło być za wcześnie. Powtórkę mam zamiar zrobić 25 kwietnia - myślicie, że to dobry termin? Czy czekać dłużej?
Co do objawów: szyjka macicy wygląda na twardą, zamkniętą (oczywiście nie jestem lekarzem, to opis jak ja to odczuwam), ogromne zawroty głowy, czuję się strasznie słaba i ciągle bym spała. To te główne.
Będę wdzięczna za odpowiedzi. Ogromnie bym się cieszyła, gdyby to była ciąża...
Pozdrawiam serdecznie!

Zupełnie zapomniałam dodać o bólu podbrzusza od kilku dni oraz od jakichś 2-3 dni ciągnącego bólu w lewej pachwinie (mniej więcej). Nie miałam też niemal zupełnie śluzu, dziś pojawiła się jego mała ilość.
Dziękuję i pozdrawiam!

reklama
Do góry