reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
;((( - koniecznie zmień nicka!!! I gratuluję !!!:tak::tak::tak::-D
Daj znać czy tym razem gin coś zobaczył - moim zdaniem powinien już widzieć pęcherzyk i ciałko ciążowe

slomiana wdowa- NIKOMU nie daj swojego malego szczescia,dbaj o swoj skarb i wszystko bedzie dobrze:tak::-Dczarnym myslom pakarz drzwi i nie wpuszczaj wiecej:no:jak beda pukac to powiedz im WON:angry: i wiecej nie wroca.mysl pozytywnie i nie daj sie hormonom.dlugo walczylas o swoje szczescie i za 8 m-cy je usciskasz:laugh2:

Witam Was.
Jestem tu nowicjuszką. Przeczytałam wiele zamieszczonych tu postów i widzę wiele pomocnych opinii. Będę wdzięczna, gdy któraś z Was zechce wypowiedzieć się w mojej sprawie...
Otóż od 1 kwietnia nie stosujemy żadnych środków antykoncepcyjnych. Ostatnia miesiączka 20 marca, cykle dość nieregularne (ost. ponad 40-dniowy, poprzednie w okolicach 30 dni). Seks 1,3, 4, 11, 17, 18 kwietnia (rzecz jasna bez zabezpieczenia). Ponieważ ciężko mi wywnioskować w związku z moimi nieregularnościami, kiedy mam dni płodne, zastanawiam się, czy udało nam się w nie wycelować...
Zrobiłam test 19 kwietnia z wynikiem negatywnym, ale myślę, ze mogło być za wcześnie. Powtórkę mam zamiar zrobić 25 kwietnia - myślicie, że to dobry termin? Czy czekać dłużej?
Co do objawów: szyjka macicy wygląda na twardą, zamkniętą (oczywiście nie jestem lekarzem, to opis jak ja to odczuwam), ogromne zawroty głowy, czuję się strasznie słaba i ciągle bym spała. To te główne.
Będę wdzięczna za odpowiedzi. Ogromnie bym się cieszyła, gdyby to była ciąża...
Pozdrawiam serdecznie!

Zupełnie zapomniałam dodać o bólu podbrzusza od kilku dni oraz od jakichś 2-3 dni ciągnącego bólu w lewej pachwinie (mniej więcej). Nie miałam też niemal zupełnie śluzu, dziś pojawiła się jego mała ilość.
Dziękuję i pozdrawiam!

reklama
Do góry