Czesc. Mam na imie Paulina i mam pytanko. Od kilku tygodniu moj brzuch stał sie wydety od kobiecych czesci ciała do około 2ch centymetrow powyzej pepka. Moj ostatni okres był około 25 poprzedniego miesiaca.Jem o wiele wiecej niz poprzedni( wczesniej kanapka na cały dzien i mnostwo koli diet a teraz nawet do 5 posiłkow dziennie i ograniczyłam kole) siusiam co 15-20 minut. moj chłopak uwaza gdy sie kochamy ale wiadome jest ze soki ktore z niego sie wydobywaja tes zawieraja plemniczki. Czy moge byc w ciazy?? Błagam odpiscie
reklama
eijf
Fanka BB :)
troche namieszlas ale nie wazne.jesli okres mialas 25.06 i nawet doszloby do zaplodnienia to wierz mi jest za wczesnie na takie objawy.zakladajac ze owulacje mialas po 14,15 dniach od okresu (a wtedy dochodzi do zaplodnienia)i gdybys nawet zaszla w ciaze to zarodek byc moze nawet nie zdazylby sie zagniezdzic.Objawy typu czeste sikanie itd nie pojawiaja sie w takim momencie.swoja droga nie chce moralizowac ale jesli nie planujesz dziecka to czemu nie zabezpieczycie sie lepiej?Czesc. Mam na imie Paulina i mam pytanko. Od kilku tygodniu moj brzuch stał sie wydety od kobiecych czesci ciała do około 2ch centymetrow powyzej pepka. Moj ostatni okres był około 25 poprzedniego miesiaca.Jem o wiele wiecej niz poprzedni( wczesniej kanapka na cały dzien i mnostwo koli diet a teraz nawet do 5 posiłkow dziennie i ograniczyłam kole) siusiam co 15-20 minut. moj chłopak uwaza gdy sie kochamy ale wiadome jest ze soki ktore z niego sie wydobywaja tes zawieraja plemniczki. Czy moge byc w ciazy?? Błagam odpiscie
eijf
dzis sobie pomyslalam (czytajac stare posty) ze chyba nikomu tu tak ciazy nie zycze jak tobie!oczywiscie fajnie gdyby dziewczynom sie udalo,ale naprawde mam nadzieje ze znajdziesz sie w tym gronie.trzymaj sie, wiem ze ciezkie kiedy przychodzi kolejna @...cos gdzies kiedyc czytalam o tym...niestety ja mam pcos :--
-
-
-(
moga ale nie musza. Ja mam takie objawy przed okresem(psm), mam wzdecia , bola mnie piersi, jem za dwoje a i siusiam czesto. A tak po za tym to troszke za wczesnie na objawy tak jak wyzej wspomniala kolezanka.Czesc. Czy wydety brzuch, obolałe piersi, czeste oddawanie moczu i nadmierny apetyt moga oznaczac ciaze?? tzn wiem jakie sa objawy ale moj brzuch wyglada na 2 miesieczna ciaze a okres miałam 25.o6
Bo wsumie to ja bardzo chce miec dziecko. po za tym moj brzuch naprawde sie powiekszył . nawet znajomi mi zadaja pytanie czy nie jestem w ciazy bo zawsze byłam chuda jak patyk a teraz ten brzuch. moj ostatni okres był taki ze to było takie plamienie i była zupelnie jasniejsza krew niz normalnie.poczekam do dnia miesiaczki.... moze tym razem jednak sie udało
eijf
czy to ja jakas niekumata jestem?chyba dopiero co napisalas ze uwazaliscie?to staracie sie o dziecko czy uwzacie by go nie miec.juz wspominalam wyzej(nie wiem czy czytalas) ze to raczej maloprawdopodobne.nawet jesli jestes w ciazy to za wczesnie na takie objawy.te objawy istanieja owszem ale nie na tym etapie.zarodek nawet nie mialaby czasu sie zagniezdzic a dopiero po zagniezdzeniu wzrasta hormon ktory jakies tam objawy moze powodowac.To co czujesz moze rownie dobrze oznaczac okres.na twoim miejscu poczekalabym do czasu w ktorym masz dostac kolejny okres i wtedy zrobic test.Bo wsumie to ja bardzo chce miec dziecko. po za tym moj brzuch naprawde sie powiekszył . nawet znajomi mi zadaja pytanie czy nie jestem w ciazy bo zawsze byłam chuda jak patyk a teraz ten brzuch. moj ostatni okres był taki ze to było takie plamienie i była zupelnie jasniejsza krew niz normalnie.poczekam do dnia miesiaczki.... moze tym razem jednak sie udało
W takim razie trzymam kciuki poczekaj do terminu miesiaczki i zrob test i nie nakrecaj sie tak bo sie pozniej rozczarujesz a to strasznie boli :-( wiem bo sie 9 cykl staram. zycze powodzeniaBo wsumie to ja bardzo chce miec dziecko. po za tym moj brzuch naprawde sie powiekszył . nawet znajomi mi zadaja pytanie czy nie jestem w ciazy bo zawsze byłam chuda jak patyk a teraz ten brzuch. moj ostatni okres był taki ze to było takie plamienie i była zupelnie jasniejsza krew niz normalnie.poczekam do dnia miesiaczki.... moze tym razem jednak sie udało
reklama
Agniesiak85
Normalnie mnie rozwalają takie pytania..