reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

no tak, masz racje :) dzięki za radę :):*
a co tam dzis u Ciebie słychać? czytałam że tempka Ci spadła.. :( szkoda.. ale nie martw się :):* będzie dobrze : jak nie teraz, to później :)
Nom spadła..a może za krótko trzymałam.. jutro zmierzę i jak będzie 36 i coś to na bank @ i kolejne fikania:-D:tak::-D
Nie ma co się załamywac:tak::-) Kiedyś się w końcu musi udac:tak::-D

reklama
Hej Dziewczyny ;)

Ja czuję się dziś strasznie .... jest mi nie dobrze a piersi to mi chyba zaraz odpadną! Po powrocie z pracy jak zdjęłam stanik to aż czerwone pręgi miałam. Trzeba już kupić większy rozmiar... Sutki to mi nabrzmiały normalnie... Mam dziwne wahania temperatury ciała... ostatnie 3 dni 37 a dziś rano 36,4 a po przyjściu z pracy 36. Tam gdzie trzeba to miałam dzi rano 37,3
Mdli mnie cały czas a w pracy ledwo wysiedziałam... Czuję się jakbym się czymś zatruła... i boli mnie troszkę podbrzusze. W ogóle na dole to się czuję jakbym miała @ dostać. Mój TŻ mnie "pociesza" co chwilę mówiąc że wyglądam okropnie. no i tak się czuję...
W ogóle to ja chyba za mocno narzekam co?? Dobra już się uśmiecham i Was serdecznie POZDRAWIAM :D

Hej Dziewczyny ;)

Ja czuję się dziś strasznie .... jest mi nie dobrze a piersi to mi chyba zaraz odpadną! Po powrocie z pracy jak zdjęłam stanik to aż czerwone pręgi miałam. Trzeba już kupić większy rozmiar... Sutki to mi nabrzmiały normalnie... Mam dziwne wahania temperatury ciała... ostatnie 3 dni 37 a dziś rano 36,4 a po przyjściu z pracy 36. Tam gdzie trzeba to miałam dzi rano 37,3
Mdli mnie cały czas a w pracy ledwo wysiedziałam... Czuję się jakbym się czymś zatruła... i boli mnie troszkę podbrzusze. W ogóle na dole to się czuję jakbym miała @ dostać. Mój TŻ mnie "pociesza" co chwilę mówiąc że wyglądam okropnie. no i tak się czuję...
W ogóle to ja chyba za mocno narzekam co?? Dobra już się uśmiecham i Was serdecznie POZDRAWIAM :D

Kochana wyższa tempka rano (37,0) wróży dobrze:tak: Oby się utrzymała:-) A kiedy masz dostac @? Oj, coś czuje, że to fasolka:tak::-)

@ to ja powinnam była dostać ok 6 maja. Było tylko trochę brązowego i nic więcej. Gin dał mi duphaston na 5 dni na wywołanie. Ale już przed wzięciem duphastonu zaczęły boleć cycuchy.. robiłam test i był negatywny. Dziś jest 4 dzień bez duphastonu a @ powinna przyjść w ciągu 5 dni. Już kiedyś tak brałam ten lek i nie miałam wtedy takich objawów. Zrobię test może jutro rano i zobaczymy, ale mam mieszane uczucia... Gin nic nie widział na usg ale z drugiej strony mogło być jeszcze za wcześnie.. Test też mógł być za wcześnie... A może się łudzę ;) Ale nadzieje mieć zawsze warto ;D

Dla wyjaśnienia test robiłam tydzień temu - trochę niewyraźnie się wyżej rozpisałam ;) No i test był jakiś dziwny ale w aptece innego nie mieli. Teraz mam ten Quick Vue a czytałam że dobry jest.

@ to ja powinnam była dostać ok 6 maja. Było tylko trochę brązowego i nic więcej. Gin dał mi duphaston na 5 dni na wywołanie. Ale już przed wzięciem duphastonu zaczęły boleć cycuchy.. robiłam test i był negatywny. Dziś jest 4 dzień bez duphastonu a @ powinna przyjść w ciągu 5 dni. Już kiedyś tak brałam ten lek i nie miałam wtedy takich objawów. Zrobię test może jutro rano i zobaczymy, ale mam mieszane uczucia... Gin nic nie widział na usg ale z drugiej strony mogło być jeszcze za wcześnie.. Test też mógł być za wcześnie... A może się łudzę ;) Ale nadzieje mieć zawsze warto ;D

WITAJ Pare miesiecy temu miałam podobną sytuacje dokładnie we wrześniu 2008 okres sie spóżńiał no a potem troche brążowego plamienia z racji ze juz raz poroniłam w styczniu 2008 biegiem do lekarza no bo okresu nie ma wiec pewnie ciaza pomyslałam tez dostałam duphaston na wrazie co jakby ciaza ale po zjedzeniu 1 opakowania niestety dostałam okrres po 2 tyg ;(((( No a teraz jestem w 7 tygodniu ciąży po roku starania wkońcu sie udało;)))))))):-):-) tez biore duphaston juz koncówka a potem luteina lekarz przepisał 3 op mam nadzieje ze bedzie wszystko ok Moje piersi a raczej sutki również są takie wrażłiwe ze nie da sie wytrzymać ;)))))

ja mam dzisiaj 30dc i mimo to boję się testować jutro bo nie chcę rozczarowania :-:)-:)-:)-:)-(

no ale jak nie wyjdzie to znowu będzie ta przyjemna część staranek - szczególnie że 10czerwca jedziemy na wakacje :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: i można się odstresować :-):-):-)

reklama
Dla wyjaśnienia test robiłam tydzień temu - trochę niewyraźnie się wyżej rozpisałam ;) No i test był jakiś dziwny ale w aptece innego nie mieli. Teraz mam ten Quick Vue a czytałam że dobry jest.

Ale plamienia mozna miec w dniach spodziewanej wiec jest nadzieja ze dzidzia w drodze i u Ciebie ;))))))) Trzymam kciuki ;p;p;p:-D:tak::-D;-):-)

Do góry