reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Witam serdecznie:)
Mam nadzieje ze niektóre z was mnie pamiętają i z góry przepraszam za swoja nieobecność ale jakoś ciężko mi było jak przyszła do mnie @ i po długiej rozmowie z męże postanowiłam dać na luz:)) (ale od czasu do czasu was czytałam) Na dzień dzisiejszy jakoś mi idzie i raczej nienastwiam sie na II krechy (choć płomyk nadzieji jest bo niejest człowiek w stanie calkowicie niemyśleć) .
Aha wszystkim zaciążonym ogromne GRATULACJE, a tym które są przed testowaniem życze II kreseczek.
Pozdrawiam

reklama
Witaj Elżbietka hehe dobrze to nazwałaś  odwyk Zaprzestałam pisać na bb bo czytając te wszystki objawy jakie są wypisywane nagle zaczeły pojawiać się u mnie:)) A teraz poprostu na nic niezwracam uwagi a jeśli coś mnie zakłuje czy zaboli zaraz to bagatelizuje i nie myśle że to byc może fasolka.
Mam nadzieję że nikogo nieuraziłam swoją wypowiedzia i absolutnie niejestem przeciwna rozmową na temat objawów. Taka przyjełam teraz postawę ponieważ moja psychika jest zbyt słaba na rozczarowania:)))

Elżbietce należy się oskar za tyle optymizmu i wiele dobrych słów. Wierzę że jej czekanie będzie bardzo owocnie nagrodzone

Do góry