reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Julinko jak chcesz mierzyc to zacznij juz dzisiaj :) wtedy bedziesz miala wszystkie mozliwe tempki w poszczegolnym okresie cyklu :) ... zycze tego cyklu owocnego :-*

Cześć dziewczynki!!!! Wybaczcie mi ze sie tak długo nie odzywałam, ale się przeprowadziłam i czekam na podłaczenie internetu!!!! Może jutro mi podłączą!!!! Pozdrawiamy papapa

Monisia2506 koniecznie bedziesz musiala nadrobic zaleglosci ;) .. a jak samopoczucie przyszlej mamy ?? :)

Dziewczyny przepraszam za tak długą nieobecność...ale ten tydzień miałam bardzo stresujący... Zaczeło się od planowanej wizyty u gin. Podczas usg na początku tygodnia stwierdziła że płód powinien być już bardziej okrągły a nie jajowaty, dodatkowo coś tam wspomniała mi na temat ciąż pozamacicznych.... :-[ a na koniec stwierdziła żebym absolutnie się nie martwiła, bo to bardzo wczesna ciąża.... No i oczywiście bardzo się martwiłam... do dzisiaj. Dzisiaj byłam na kolejnym usg no i ufffff.....płód zasadniczo się powiększył, nabrał właściwych kształtów i na pewno ciąża nie jest pozamaciczna. Wyszłam od niej niemal uskrzydlona!!!!! :) Teraz mam się pojawić dopiero za 3 tygodnie :D
Ps. Cycuchy bolą mnie w całości a najbardziej od strony węzłów chłonnych...ale zniosę to dzielnie..gorzej mój mąż bo też absolutnie nie dam ich dotknąć :D

Cześć kochane, już wróciłam do Was!!!! Bardzo za Wami tęskniłam!!!! Czuję sie super!!! Nieraz tylko leciutka zgaga, ale to wszystko!!! Dzidzuś zdrowy i śliczny, tylko trochę kłuje w brzusiu!!!

reklama
Do góry