reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

cześć dziewczyny!Bardzo długo czytałam wasze wiadomości jestescie super że tak wspieracie się nawzajem. ja też staram się o maleństwo i wyczekuję dobrych wieści tym bardziej że ubiegły rok był dla mnie pod tym względem b. ciężki ten zaczynam z wiarą że wszystko będzie dobrze mam nadzieję że dla nas wszystkich będzie to dobry rok

reklama
Elzbietko juz moj komp smiga ;) ...wczoraj do poznich godzin wieczornych siedzialam i usuwalam wszystkie paskudztwa , a na koncu i tak formata zrobilam ;) ;D

Gdyby nadal nie dzialal to i tak bym Was nie opuscila ... moj maz tylko zadziej by siedzial przy swoim kompie ;)

reklama
Witam serdecznie.
Właśnie znalazłam to forum, zarejestrowalam sie i postanowilam się szybko przywitac. Przeczytalam dopiero małą część dotyczącą starania się (nadrobie wkrótce).
W tym miesiącu wypada nasz trzeci cykl staran. Powoli już mi odbija .... nic innego nie robie tylko myśle, mówie i czytam o ciąży.
Dzisiaj jest mój 17dc. Wydaje mi się że jest już po owu, chociaż pewna nie jestem (boli mnie bardzo, baaardzo delikatnie brzuch. Jest to taki małpowy ból - moze to własnie jest owu  ??? ) W 14dc test owulacyjny wyszedł pozytywny. Przytulanie było w 12 dniu, 15 dniu - dwa razy i dzisiaj rano (17dc).
Boże .... żeby się udało, bo niedługo wykończe swoim monotematycznym marudzeniem mojego męża a później siebie.  Pozdrawiam Was wszystkie ciepło !

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry