reklama
A
Agnezzz
Gość
Wątpliwe, ale przecież testy też są omylne, a gin może chyba od około 4 tygodnia wykryć ciążę, przynajmniej tak mi powiedziała jak mi się @ spoźniała. Wtedy to był 3 tydzień (gdyby okazało się, że jestem w ciąży) i nie mogła jeszcze nic stwierdzić i kazała mi przyjść tydzień później gdyby @ nadal nie przyszła...ale przyszła...
Vitall - Doda
Fanka BB :)
Dorka lepiej wybierz się do lekarza... nie zaszkodzi a może pomoże... zresztą ja myślę gdzieś w serduchu że to może być dzidzia... a @ nie koniecznie musi oznaczać że nie ma fasoleczki! No ja kochana życzę Ci żeby to była Twoja maleńka dzidzia ale najważniejsze żebyś dokładnie się dowiedziała co Ci dolega, teraz są takie pieroństwa że nie ma co zwlekać (tfu). Zdrowiej zdrowiej i jeszcze raz zdrowiej... Moc całusków
tak nie lubię lekarzy..i taki nawal pracy jutro mam, ze cisnienie poki co wr.óciło do ..powiedzmy-normy..Nieznacznie tylkow na chwilę obecną jest podwyzszone130/90 puls trochę za szybki bo 90..Ciutkę lepiej się czuję..kawy(od której sie uzależniłam) nie piłam ..i moze będzie dobrze..Ale byłabym szcześliwa, gdyby był Dzidzius we mnie!!taka niespodzianka!..ale nie..no testy..lekarz..czas pokaze
Pozdrawiam Was- i Dziękuje,ze jestescie- Kiełkujce Kochane!
Pozdrawiam Was- i Dziękuje,ze jestescie- Kiełkujce Kochane!
tez chciałabym się rozdwoić..ale byłby teraz szok-...my tylko tak..jednorazowo..w dni płodne...Potem"wykluczenie" ..zmiana planów.. ..a teraz jakby było..to faktycznie..ale nie..no jak?..
Jak ja bym chciała..rozwiazałoby to wiele wątpliwosci..no, troszke plany pokrzyżowało.., ale..Chcę Cie dzidziusiu!
a wyniki tak czy siak..musze zrobić...Obiecuje! Zrobie, jak tylko znajde czas.
Pozdrawiam cieplutko!..no wyłaniajcie sie -styczniówki-kobietki zafasolkowane!
Jak ja bym chciała..rozwiazałoby to wiele wątpliwosci..no, troszke plany pokrzyżowało.., ale..Chcę Cie dzidziusiu!
a wyniki tak czy siak..musze zrobić...Obiecuje! Zrobie, jak tylko znajde czas.
Pozdrawiam cieplutko!..no wyłaniajcie sie -styczniówki-kobietki zafasolkowane!
reklama