reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Dorka z pewnoscia powinnas wybrac sie do lekarza i nie czekac az przejdzie!!!! Kochana z cisnieniem nie ma zartow . No chociaz ktoz to wie moze to akorat malenstwo tak daje o sobie znac  :)

reklama
ale czy to możliwe, by po dwóch negatywnych testach..wizycie u gin(monitorowaniu moich wnętrznosci)..i@..bym była już we dwójkę??

Wątpliwe, ale przecież testy też są omylne, a gin może chyba od około 4 tygodnia wykryć ciążę, przynajmniej tak mi powiedziała jak mi się @ spoźniała. Wtedy to był 3 tydzień (gdyby okazało się, że jestem w ciąży) i nie mogła jeszcze nic stwierdzić i kazała mi przyjść tydzień później gdyby @ nadal nie przyszła...ale przyszła...

Dorka ale zadaza sie ze w czasie ciazy cos na wzor @ i moze wlasnie to to ??? kto wie ale najlepiej abys wybrala sie do lekareza i opisla mu swoje dolegliwosci . Moze skieruje Cie na jakies badania.

Dorka lepiej wybierz się do lekarza... nie zaszkodzi a może pomoże... zresztą ja myślę gdzieś w serduchu że to może być dzidzia... a @ nie koniecznie musi oznaczać że nie ma fasoleczki! No ja kochana życzę Ci żeby to była Twoja maleńka dzidzia :) ale najważniejsze żebyś dokładnie się dowiedziała co Ci dolega, teraz są takie pieroństwa że nie ma co zwlekać (tfu). Zdrowiej zdrowiej i jeszcze raz zdrowiej... Moc całusków :)

Dorka! Dziewczyny mają rację, nieraz zdarza się, że w pierwszym trymestrze jest @ prawie jak normalna a jest się w ciąży! Spróbuj może jeszcze zatestować albo badanie krwi? A do lekarza idź koniecznie z ciśnieniem nie ma żartów!

tak nie lubię lekarzy..i taki nawal pracy jutro mam, ze cisnienie poki co wr.óciło do ..powiedzmy-normy..Nieznacznie tylkow na chwilę obecną jest podwyzszone130/90 puls trochę za szybki bo 90..Ciutkę lepiej się czuję..kawy(od której sie uzależniłam) nie piłam :(..i moze będzie dobrze..Ale byłabym szcześliwa, gdyby był Dzidzius we mnie!!taka niespodzianka!..ale nie..no testy..lekarz..czas pokaze
Pozdrawiam Was- i Dziękuje,ze jestescie- Kiełkujce Kochane!

Dorka życzę ci aby było ciebie więcej :D Obserwuj ciśnionko, jeśli nadal będziesz miała tak wysokie i skokowe to warto się wybrać do lekarza z tym nie ma żartów. ;)

tez chciałabym się rozdwoić:)..ale byłby teraz szok-...my tylko tak..jednorazowo..w dni płodne...Potem"wykluczenie" ..zmiana planów.. :(..a teraz jakby było..to faktycznie..ale nie..no jak?..
Jak ja bym chciała..rozwiazałoby to wiele wątpliwosci..no, troszke plany pokrzyżowało.., ale..Chcę Cie dzidziusiu!:)
a wyniki tak czy siak..musze zrobić...Obiecuje! Zrobie, jak tylko znajde czas.
Pozdrawiam cieplutko!..no wyłaniajcie sie -styczniówki-kobietki zafasolkowane!:)

reklama
Dorka-życze Ci dużo zdrówka mam nadzieje ,że to nie żadne kłopoty ze zdrowiem tylko"fasolunia"-której życzę Ci z całego serduszka ;D

Do góry