reklama
asmodis
Sierpniowa mama'06 Mama Motylka
WITAJCIE. U MNIE TEZ DZIWNIE SIE DZIEJE W TYM MIESIACU. NIE WIEM CO O TYM WSZYSTKIM MYSLEC. NAJPIERW PLAMIENIE OWU-PIERWSZY RAZ W ZYCIU, TERAZ PRZED SPODZIEWANA @ ZADNYCH BOLOW BRZUSZKA, AZ DO DZIS, PLECY BOLA, CYCUSZKI TAK DELIKATNIE NO DZIWNY MAM SLUZ-KOLOR TAKI TROCHE JAKBY BYL Z KRWIA...NIE WIEM CO O TYM MYSLEC. NIE NAKRECAM SIE NA FASOLKE, BO NIE CZUJE ABYM BYLA W CIAZY,TYLO DZIWI MNIE TO CZEMU TAK DZIWNIE PRZECHODZE TEN CYKL W TYM MIESIACU
asmodis
Sierpniowa mama'06 Mama Motylka
jak dostane @ to po niej pojde do gina. zmykaz i zycze milej niedzieli. u mnie ladnie slonko swieci wiec idziemy z facetem na spacer
LANA
Fanka BB :)
ASMODIS-to masz podobnie do mnie- u mnie tak około trzech,czterech cylki temu zaczeło sie w dzień owu plamienie gin powiedział ,że to dobrze ,że organizm tak reaguje.Następnie zamiast @ miałam dzień ,dwa prawie niewidoczne plamienia tylko lekko zabarwiony śluzik,pużniej trzy ,cztery dni nic a pużniej przychodziła @-bardzo to wszystko dziwne,ale niby wszystko jest O.K-ale tak mi się to wszystko z tymi cyklami rozregulowało i w tym cyklu znowu to samo jedynie bez tego plamienia w czasie owu.Tak więc ASMODIS nie tylko Tobie skarbie tak się rozregulowały te cykle sama też nie wiem co o tym wszystkim sądzić. :
A
Agnezzz
Gość
Dziewczyny, dzięki za dobre słowa. Ból przeszedł dopiero jakąś godzinę temu
No i leci ze mnie jak z kranu. Nienawidzę @ !!!
Widzę, że wy dziewczęta z kolei jakieś dziwaczne te cykle macie. Może to jakiś dobry znak skoro @ nie pojawia się taka prawdziwa tylko oszukana ? ;D U mnie @ jednak nie daje za wygraną i jak przychodzi - a jak narazie zawsze przychodzi - to oczywiście taka maksymalna.
Pozostaje mi tylko życzyć wam, żeby albo nie przyszła w ogóle i była to dzidzia, albo jeśli jednak nie tym razem to żeby przychodziła jak najszybciej, abyście znowu miały szansę się starać
Pozdrawiam!
No i leci ze mnie jak z kranu. Nienawidzę @ !!!
Widzę, że wy dziewczęta z kolei jakieś dziwaczne te cykle macie. Może to jakiś dobry znak skoro @ nie pojawia się taka prawdziwa tylko oszukana ? ;D U mnie @ jednak nie daje za wygraną i jak przychodzi - a jak narazie zawsze przychodzi - to oczywiście taka maksymalna.
Pozostaje mi tylko życzyć wam, żeby albo nie przyszła w ogóle i była to dzidzia, albo jeśli jednak nie tym razem to żeby przychodziła jak najszybciej, abyście znowu miały szansę się starać
Pozdrawiam!
reklama