reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Witaj Dziubus!! a ktory to twoj dzien cyklu?moze czas na test ?
Moniolek! byloby naprawde fajnie jakbysmy mogly sie gdzies wybrac :) no i brzuszek bedzie juz naprawde pokazny!!!:)

reklama
WITAJCIE. U MNIE TEZ DZIWNIE SIE DZIEJE W TYM MIESIACU. NIE WIEM CO O TYM WSZYSTKIM MYSLEC. NAJPIERW PLAMIENIE OWU-PIERWSZY RAZ W ZYCIU, TERAZ PRZED SPODZIEWANA @ ZADNYCH BOLOW BRZUSZKA, AZ DO DZIS, PLECY BOLA, CYCUSZKI TAK DELIKATNIE NO DZIWNY MAM SLUZ-KOLOR TAKI TROCHE JAKBY BYL Z KRWIA...NIE WIEM CO O TYM MYSLEC. NIE NAKRECAM SIE NA FASOLKE, BO NIE CZUJE ABYM BYLA W CIAZY,TYLO DZIWI MNIE TO CZEMU TAK DZIWNIE PRZECHODZE TEN CYKL W TYM MIESIACU

ASMODIS-to masz podobnie do mnie- u mnie tak około trzech,czterech cylki temu zaczeło sie w dzień owu plamienie gin powiedział ,że to dobrze ,że organizm tak reaguje.Następnie zamiast @ miałam dzień ,dwa prawie niewidoczne plamienia tylko lekko zabarwiony śluzik,pużniej trzy ,cztery dni nic a pużniej przychodziła @-bardzo to wszystko dziwne,ale niby wszystko jest O.K-ale tak mi się to wszystko z tymi cyklami rozregulowało i w tym cyklu znowu to samo jedynie bez tego plamienia w czasie owu.Tak więc ASMODIS nie tylko Tobie skarbie tak się rozregulowały te cykle sama też nie wiem co o tym wszystkim sądzić. ::)

Dziewczyny, dzięki za dobre słowa. Ból przeszedł dopiero jakąś godzinę temu :mad:
No i leci ze mnie jak z kranu. Nienawidzę @ !!!

Widzę, że wy dziewczęta z kolei jakieś dziwaczne te cykle macie. Może to jakiś dobry znak skoro @ nie pojawia się taka prawdziwa tylko oszukana ? ;D U mnie @ jednak nie daje za wygraną i jak przychodzi - a jak narazie zawsze przychodzi ;) - to oczywiście taka maksymalna.
Pozostaje mi tylko życzyć wam, żeby albo nie przyszła w ogóle i była to dzidzia, albo jeśli jednak nie tym razem to żeby przychodziła jak najszybciej, abyście znowu miały szansę się starać :)
Pozdrawiam!

??? ???
to mój 38 dzień. Zrobiłam test w domu i wyszedł pozytywny, ale ja ciągle nie mam pewności. mąż był na wyjeźdie i to wszystko mi się nie zgadza. Czy można zajść w ciążę w 9 dniu cyklu?

dzięki za odpowiedź. mój już nie może mnie słuchać a ja nie mogę o niczym innym myśleć!!!
może lekarz rozwieje do końca moje wątpliwości. Niestety muszęczekać aż do wtorku. Czas mi staną w miejscu.

Nie sądziłam, że tak dużo babeczek ma takie same przeżycia jak ja. To sztrasznie "budujące" (oczywiście w dobrym tego słowa znaczeniu).

reklama
Do góry