reklama
Kochane tyle modlitw musi zostać wysłuchanych! Ja rownież o Was nie zapominam
A ja sobie jutro zatestuje... to juz będzie 7 dzień po owulacji (owu była 11, potwierdzona przez gin na usg)... wiem że za wcześnie ;D Ale może może... ale bym miala niespodziankę na urodzinki!!!!!
Trzymajcie kciuki za II kreseczki!
A tak w ogole to nigdy w życiu nie mialam zgagi. No i dzisiaj opowiedzialam mężowi (ktory czasem miewa) jak się czuje a on na to że mam zgage Do tego od rana pobolewają troszkę piersi i podbrzusze...
Tylko że u mnie objawy ciązowe mogą wynikać z brania duphastonu więc się tez za bardzo nie nastawiam (przynajmniej staram się!)
Co będzie to będzie...
A ja sobie jutro zatestuje... to juz będzie 7 dzień po owulacji (owu była 11, potwierdzona przez gin na usg)... wiem że za wcześnie ;D Ale może może... ale bym miala niespodziankę na urodzinki!!!!!
Trzymajcie kciuki za II kreseczki!
A tak w ogole to nigdy w życiu nie mialam zgagi. No i dzisiaj opowiedzialam mężowi (ktory czasem miewa) jak się czuje a on na to że mam zgage Do tego od rana pobolewają troszkę piersi i podbrzusze...
Tylko że u mnie objawy ciązowe mogą wynikać z brania duphastonu więc się tez za bardzo nie nastawiam (przynajmniej staram się!)
Co będzie to będzie...
LANA
Fanka BB :)
Ines-ja też trzymam kciukaski ,ale wstrzymałabym się jeszcze z teścikiem na Twoim miejscu ,bo to dużo za wcześnie .ale zrobisz jak zechcesz.Powodzenia!!!!!!!!!!!!! Nemezis najlepiej poczekaj jeszcze ,abyś była pewna wyniku testu,chyba ,że chcesz zrobić z krwi-to wtedy w każdej chwili nawet wcześniej można.Powodzenia ,trzymam mocno,mocno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D
LANA
Rany u mnie z tą @ to znowu jakieś świry odchodzą-wczoraj troszeńke na wkładce, a dziś znowu nic -nie wiem co jest grane ,ale ostatnio też tak miałam a po kilku dniach poleciało i tylko trzy dzionki i koniec @-denerwuje mnie to już albo niech leci albo wogóle niech da mi spokój na kilka ładnych miesiączków Tak się mi jakoś te @ rozregulowały ,że chej
magdalenkakol
Fan(ka)
Lana ja tez tak mialam kilka cykli wczesniej.Dzien wczesniej rano plamilam.Pozniej nic i dopiero na drugii dzien wieczirem dostalam.I tez trwala ok 3 dni.moze to jest nasza norma juz.
A
Agnezzz
Gość
Ja od kilku dni plamię. Ale bardzo malutko. I tak czekam na łaskawą panią "@". Dzisiaj na mieście myślałam, że to już, ale nadal nie Tak to za kilka dni miałabym spokój, a tu dalej czekanie. Chociaż czuję, że zapewne już niebawem bo dzisiaj jestem nerwowa, czepialska, po prostu straszna
A
Agnezzz
Gość
No zaczęło się rozkręcać. Zaczyna pobolewać brzuszek, goni na kibelek. Typowy u mnie objaw @. To tłumaczy moją dzisiejszą złośliwość. Mąż chyba odetchnął z ulgą, bo wraz z @ wszystko mija
reklama
LANA
O to macie tak jak i ja a myślałam ,że to tylko ja jakiś dziwolączek jestem z tą moją @-ulżyło mi : U mnie wczoraj właśnie tak ciuteńke a dziś nic ale mam taka troszeńke nerwówe ,jestem kąśliwa i wiecie ogólnie zołzwata ,choć próbuje to kontrolować i chamować ,troszke mi teraz już mija ale to znak ,że niedługo @ przyjedzie,i niech w końcu się pokaże bo dość tego czekania