reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

ja również modle sie do Bozinki-za nas wszystkie .Tyle modłów więc ten na górze na pewno nas wysłucha i pomorze na 100% ;D

reklama
Kochane tyle modlitw musi zostać wysłuchanych! Ja rownież o Was nie zapominam ;)

A ja sobie jutro zatestuje... to juz będzie 7 dzień po owulacji (owu była 11, potwierdzona przez gin na usg)... wiem że za wcześnie  ;D Ale może może... ale bym miala niespodziankę na urodzinki!!!!!
Trzymajcie kciuki za II kreseczki!
A tak w ogole to nigdy w życiu nie mialam zgagi. No i dzisiaj opowiedzialam mężowi (ktory czasem miewa) jak się czuje a on na to że mam zgage  :o Do tego od rana pobolewają troszkę piersi i podbrzusze...
Tylko że u mnie objawy ciązowe mogą wynikać z brania duphastonu więc się tez za bardzo nie nastawiam (przynajmniej staram się!) ;)
Co będzie to będzie...

Moniolek chyba ci sie cos pomylilo...hihi z ulicami...Milusinskich to chyba mialo byc bo takiej ulicy nie kojarze...
ale super by bylo jakbysmy sie widzialay :)

Ines trzymam kciuki choc ja bym sie jeszcze wstrzymala:)

Witajcie! Ines ja też trzymam mocno za Ciebie kciuki! POWODZENIA ;D ;D ;D
Powiedzcie mi dziewczyny kiedy najlepiej się testować?? Już 1 dnia gdyby nie nadeszła @ czy czekać do 3 dnia? Pozdrawiam!

Ines-ja też trzymam kciukaski ,ale wstrzymałabym się jeszcze z teścikiem na Twoim miejscu ,bo to dużo za wcześnie .ale zrobisz jak zechcesz.Powodzenia!!!!!!!!!!!!!                                                           Nemezis najlepiej poczekaj jeszcze ,abyś była pewna wyniku testu,chyba ,że chcesz zrobić z krwi-to wtedy w każdej chwili nawet wcześniej można.Powodzenia ,trzymam mocno,mocno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D

Rany u mnie z tą @ to znowu jakieś świry odchodzą-wczoraj troszeńke na wkładce, a dziś znowu nic -nie wiem co jest grane ,ale ostatnio też tak miałam a po kilku dniach poleciało i tylko trzy dzionki i koniec @-denerwuje mnie to już :mad: albo niech leci albo wogóle niech da mi spokój na kilka ładnych miesiączków :)Tak się mi jakoś te @ rozregulowały ,że chej

Lana ja tez tak mialam kilka cykli wczesniej.Dzien wczesniej rano plamilam.Pozniej nic i dopiero na drugii dzien wieczirem dostalam.I tez trwala ok 3 dni.moze to jest nasza norma juz. ;) ;) ;)

Ja od kilku dni plamię. Ale bardzo malutko. I tak czekam na łaskawą panią "@". Dzisiaj na mieście myślałam, że to już, ale nadal nie :mad: Tak to za kilka dni miałabym spokój, a tu dalej czekanie. Chociaż czuję, że zapewne już niebawem bo dzisiaj jestem nerwowa, czepialska, po prostu straszna ;)

No zaczęło się rozkręcać. Zaczyna pobolewać brzuszek, goni na kibelek. Typowy u mnie objaw @. To tłumaczy moją dzisiejszą złośliwość. Mąż chyba odetchnął z ulgą, bo wraz z @ wszystko mija ;)

reklama
O to macie tak jak i ja a myślałam ,że to tylko ja jakiś dziwolączek jestem z tą moją @-ulżyło mi :p ::) U mnie wczoraj właśnie tak ciuteńke a dziś nic ale mam taka troszeńke nerwówe ,jestem kąśliwa i wiecie ogólnie zołzwata ,choć próbuje to kontrolować i chamować ,troszke mi teraz już mija ale to znak ,że niedługo @ przyjedzie,i niech w końcu się pokaże bo dość tego czekania :mad:

Do góry