reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

hej
własnie wrócilam
dostalam luteine i lekarz powiedział ze moze to być zwykły okres bo tak tez się zdarza no ale mogę też teraz poronić, mam przyjść do niego na kontrolne usg za jakieś 2 tyg bo ostatnio było widać tylko ciałko żółte i tyle, nic nowego sie nie dowiedziałam

wracając weszłam do Kościoła się pomodlić, już teraz tylko to mi pozostało...

reklama
I odpoczywać przede wszystkim dużo leżeć jak ja dostałam w 28 tyg ciąży krwotoku z Matusiem to leżałam w szpitalu i nawet siku nie mogłam wstać

dziekuję Wam wszystkim za dobre słowa, cieszę się że trafiłam na BabyBoom bo jest tu naprawdę świetna atmosfera :)
dzisiaj poleciał jakiś taki śluz, nie krwawy tylko taki jaśniejszy, nie wiem może to to ciałko żółte ??? okaże się jak skończy się ten okres bo kupiłam Quick Vue i zrobię po tym okresie, zobaczmy czy i ty, raze, będą II kreseczki...

Pozdrawiam i ściskam :*

reklama
Oj Gochna kochanie nawet niezalamuj :(:( strasznie sie tym zmartwilam :( mam nadzieje ze mimo to zobaczyc!! :) a kiedy byl ten sluzki skoro masz okres?

Do góry