reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Witaj Gochna! NIe łam sie! wszystko będzie dobrze-przeciez w koncu sie uda, a nie aż tak istattne kiedy...wiem wiem pragniemy juz-ja tez..-no, ale ktos uczy nas cierpliwosci:)Woiecej wiary- ślę Ci pozytywną energie:)Uśmiechnij sie- w czerwcu sie uda!Ja mocno wciaz wierzę;)!

reklama
Gochna ja uwazam ze to jest cos nie tak!!! Wyszedl test pozytywny a tu @ po takim czasie? ??? ty lepiej bierz testa do reki i lec do gina!! innego!!! mnie moj mowil ze moze byc tak ze bedzie plamienie w dniu kiedy @ powinna niby byc ...moze to to?? ale sie zmartwilam!!

mnie się wydaje że to normalny okres, może rzeczywiście były to początki ciązy ale nawet jesli to ona właśnie teraz leci... :(

No tak ale mimo wszystko powinnas sie zglosic do lekarza!!najlepiej do szpitala!niejest to normalne!!powinnas isc sprawdzic czy jesli to faktycznie byla dzizia to czy u ciebie wszystko wpozadku!!!! pozatym zdazaja sie rozne krwawienia!! strasznie sie o ciebie zmartwilam!!

może to po prostu nie mój czas...

pójdę do tego lekarza ale tak jak się umówiłam 8 września, albo w poniedziałek 11 wrzesnia i jak coś to porobie badania. Nie mogę sobie pozwolić teraz na leżenie w szpitalu bo czeka mnie pisanie pracy licencjackiej, ktorej jeszcze nie mam a obrona ma być 28 września... nie wiem jak ja to zrobie, dzisiaj nie jestem w stanie nic robić... :(

Jej jak chcesz...ale rownie dobrze dzidzi moze byc a ty masz krwawienia i powinnas dostac leki na podtrzymanie...sama niewiem co o tym myslec:(

reklama
dziewczyny jak ja mam biec z takim okresem do lekarza?? zobacze jak jutro będzie... zresztą i tak się do niego muszę za tydzień wybrać
mazurek >>> a ty miałaś normalny okres? czy tylko takie plamienia? i czy bolał Cię brzuch normalnie czy było bezboleśnie?

Do góry