reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Oj Gochna!!! jak testy wyszly pozytywnie to to jest ciaza!!!uwierz!!!ja w i ciazy tez niewiedzialam kiedy zaszlam!!lekrza jedni moili ze tydzien przed @ inni ze wogole nie wiedza...!! ale ciaza byla!!i to sie liczy!!!a teraz sie uspokuj i albo idz do innego gina albo poczekaj do 8 wrzesnia!!mi sie wydaje ze mialas @ 1 sierpnia czyli ciaza ma jakies 4 tyg i dlatego jest ja tak ciezko wykryc!!!!i to zupelnie normalne!ja tez wiem ze dzis nic sie nie dowiem! nie zalamuj sie tylko sie ciesz!!!bo masz w sobie mala istotke!!!
caluje mocno!!!

reklama
tak?! tylko jakimcudem mogłam mieć okres 1 sierpnia i zajść po nim w ciążę? bo wyjeżdżałam z Anglii 7 sierpnia więc jajeczkowania jeszcze nei było chyba że trafiło się jakies dodatkowe...? nie wiem sama dlatego taka załamka mnie wzięła...

Sluchaj!!moglo sie cos pomieszac...zmienil sie cykl ...wszystko jest mozliwe!!ja wychodze z takiego zalozenia ze 1 sierpnia mialas @ a pozniej szybciej mialas owulacje lub faktycznie jakas dodatkowa!! przeciez takie rzeczy sie zdaaja!!!
a jaki mialas tez @???

Witam wszystkie forumowiczki w ten słoneczny dzień.
Gochna a co do Ciebie to chyba nie masz żadnych watpliwości. Nie przejmuj się ja w lipcu miałam dwa razy @ potem dostałam 12 siepnia i tak na prawde nie wiem kiedy miałam owu. Ale nie załamuje się cały czas czekam. Ciesz się kobieto testy7 raczej nie kłamią. Ja z moim synkiem zrobiłam tylko dwa testy i oda były pozytywne. A ginekolog ciążę potwierdził dopiero w 8 tygodniu czego i Tobie życzę

mnie dzis tez nie potwierdzi...ale co tam!!wiem ze test nie klamal...powiem tylko by dal duphaston i na luteina sie zastanaiam na ukrwienie lozyska:)

reklama
Do góry