reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Witajcie dzieki za dobre słowa :) dzisiaj mam dzien nieszczególny bo zrobilam test i wyszło I :(:(:( ale moze sie pospieszylam bo @ mam mieć dopiero w środe. To był test firm ACON i pisało na nim że dopiero w dniu spodziewanej @. Pierwszy raz mialam test tej firmy i jakis tani byl (9,10 zl) wiec sie pocieszam, że moze jeszcze cos bedzie. Nadal mam objawy ale juz nie wiem czy to na @ czy na fasolke. Pozdrawiam mocno.

Nie wiem czemu mnie tak dzisiaj przycislo z tym testem. Wydaje mi sie że to dlatego, że taka byłam pewna i wydawało mi sie że skoro mam takie objawy to test musi to wykryc. :( Moj mąż też sie zloscil ze zrobilam bo potem bylam taka przybita i nie docieralo do mnie tlumaczenie ze to nic pewnego i sama sie wpedzilam w dola. Dobrze, że moge sie tyym z Wami podzielic bo tyle czasu to bylo tylko miedzy mna i mezem ze chyba musze sie wygadac przed babami ktore lepiej wiedza co i jak;) uciakam spac z nadzieja ze w nocy nie przyjdzie @. dobranoc dziewczyny :)

Ja polecam ten ktory ja robilam!!Quik (czy jakos tak) wkazdym razie pani w aptece zawsze mowilam test z bobaskiem i juz wiedziala:)
aha i nie rob testu przed @ !!! ja tak wlasnie robilam a potem cierpialam bo mnie zalewalo i myslalam ze poronilam...teraz zrobilam 2-3 dni po @ i juz wyszedl!!! wiec poczekaj troszke!!!!

Lilith jeszcze raz Ci serdecznie gratuluje!!!
A ja juz nie wiem co ze mną. Bolą mnie te jajniki, dzis od rana niedobrze mi okrutnie, do toalety biegam na siku i to drugie...hihi no i mam starszną ochote na przytulanie. Dobrze ze ide dzisz do gina...

reklama
Do góry