reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

wiem!!! Ale normalnie sa jeszcze sliczniejsze!!!choc dzis juz obie ciut splowialy!! :) jejku...jak sobie to wczoraj przypomne...naprawde niemoglam w to uwierzyc!! i przesylam mase fluidkow!! i czekam na wasze testowania!!

reklama
Cześć dziewczyny!!! Dzisiaj trafiłam na to forum przypadkiem (a może to nie był przypadek że właśnie teraz) czytam wasze wypowiedzi i ciągle rycze. Taki jakiś nastrój mam że chlipie ciągle. Wasze wypowiedzi podniosły mnie na duchu i sie dużo dowiedziałam. Staramy sie juz półtora roku a od 2 dni jestem coraz bardzij pewna że to teraz już. Tylko że ja co 2 mieiąc jestem pewna że to już :) Gratuluje zafasolkowanym i trzymajcie kciuki za nas. Mój test ciążowy czeka w torebce od paru dni ale tym razem się boje go zroobic. Tyle razy była I
Trzymajcie sie ciepło

Dziękuje LILiTH! SERDECZNIE CI GRATULUJE!! dzieki Tobie pierwszy raz widzialam pozytywny test ciazowy to musi byc piekne uczucie:):):)

Lilith skarbie istne cudo ten Twój teścik ;D -ja też mam taki z przed sześciu lat i spoglądam czasem na niego.Zostaw sobie go na pamiątke pokażesz kiedyś swojej dzidzi jak bedzie starsza.Ja swój trzymam w albumie z pierwszymi zdjęciami mojej córci.-pamiatka na całe życie ;D

Ewak-witamy serdecznie ;D-główka do góry i nie smutasiaj się :)-trzymamy za Ciebie kciukaski aby teścik pokazał dwie takie piękne kreski jak na teściku u naszej Lilith-ja też takie chcę!!!!!-a mój teścik leży już od poprzedniego miesiąca w szafce ukryty i czeka-mam nadzieje,że nie bedzie musiał tam zbyt długo czekać ;)

reklama
Lana!!ja tez mam nadzieje ze nie bedzie musial dlugo czekac!! A co do tesciku to ladnie go schowam i tak jak ty dam pozniej do albumiku!!:):):)
Trzymam za was bardzo mocno i ciagle o was mysle!!

Malinko a ty co tak pozno??

Do góry