reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Jej poziomki śliczności :)
ja juz nie moge sie doczekać swojego Malucha:)
jutro zaczynamy pokoik przygotowywac wiecie malowanko ustawianie itp. wszystko czeka:)

Poziomki ależ one śliczne! Długo czekałyśmy na zdjęcia, ale wiadomo, z dwójką to nie tak łatwo a do tego starsze dzieci, miło że się odezwałaś. Całuje mocniutko :)

Hej!
Długo się nie odzywałam, ale przytłaczają mnie moje dodatkowe kilogramy i ledwo co się toczę.
Veronica jak radzi sobie młoda mama? Niedługo będę zasięgać u Ciebie dobrych rad.
Kamia jeszcze raz serdecznie Ci gratuluję dzielna mamuśku!
Poziomki słoneczka są prześliczne, życzę Ci dużej wytrwałości, a raczej podwójnej.

Hej Kobitki ja mam same złe wieści :( Okazało się dzisiaj że ma torbiel na lewym jajniku, wielkość około 6cm. Jestem załamana :((((((((((((((((((((((( A i dostałam znowu luteinę na wywołanie @. Endometrium mam jakieś 6-7mm, to malutko. Czym mogę jej poprawić????

Poziomki od dnia kiedy Je zobaczyłam to się zakochałam. Śliczne Panienki :)

Poziomki ale laseczki:-) i kapitalnie zrobione zdjęcie:-) no no to Ty nie dość że wciązy prawie nie przytyłaś to jeszcze teraz tyle tracisz:-) myślę często jak sobie radzisz ze swoją gromadką ale z Ciebie przecież dzielna kobitka więc napewno rewelacyjnie:-)
Blondplatyna pamiętam, żeby Ci odpisac ale ciągle brak czasu:-( ale napiszę napewno:-)

Hej mam pytanie miałam wczoraj 18 dc 5 dni po owulacji i miałam kilka brązowych kropel na wkładce czy to mogło być zagnieżdżenie ? Później już nic nie było normalny śluz.. Staramy się o dzidziusia i wszystkie anomalia od razu muszę zweryfikować Dzięki za odp. ;)

Gratuluje dziewczyny:) Macie przesłodkie dzieciątka;-) Kamia Poziomki jestem z Was dumna;-) hehe a u mnie dalej nic przez to wogole nie zagladam;( a teraz patrze i zarejestrowalam sie tu juz prawie rok temu w czerwcu..ehhh

Gochaa może to świadczyć o zagnieżdżeniu, ale nie musi. Kobieta starająca się o dziecko może wmówić i posiadać wszystkie możliwe objawy ciąży. Najlepiej jak nie będziesz o tym myśleć, poczekaj do @. Życzę Ci powodzenia i trzymam kciuki oby to było to.

reklama
gochaa Ja 11 dpo (wczoraj) dostałam takiego plamienia, taka jednorazowa czerwono-brązowa plamka.Dzisiaj rano zrobiłam test i jest druga bledsza kreska.Do @ mam jeszcze 5 dni więc jeszcze bardzo się nie ciesze bo różnie może być.

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry