reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Mną nie ma się co sugerować bo czuję, że @ lezie.. tak czy siak, szyjka jest wysoko i twarda, co do zamknięcia to nie wiem :)

Dobrej nocy wszystkim :)

reklama
Lilith ale uczucie na @ to tez objaw ciazy
nie musi sie skonczyc @
ja w obu ciazach myslalam ze bedzie bo takie uczucie na @
a nie przyszla
wiec mocno trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Kwiatuszqu czasem takie spadki występują, a który to dzień wyższej?? Spokojnie poczekaj do jutra.

Beatko, wiem, wiem, też tak miałam w 2 ciąży :) ale u mnie sprawa się wyjaśniła, dziś @ przyszła. W tym cyklu jednak sobie zanotuję kiedy mniej więcej mogła być owulka by nie było takich niepokojów z niby opóźnienia :)

Ja po wizycie. Dostałam duphaston, powinnam leżeć, ale pozwolił mi iść do pracy, by zdobyc umowę, bo mi się kończy, ale zaraz po powrocie leżeć, nawet zakupów mi nie wolno robić.. Jak się pogorszy z plamieniem, szpital :(

Nie mierzyłam temperatury...Najgorsze jest to, że muszę do pracy jeździć, bo mi się kończy umowa z koncem miesiąca Nikomu nie życzę podejmowania takiej decyzji... Poza tym czasem leżę,,, A o tyle mam dobrze, że mieszkamy z mamą i już przejęła część pracy.

reklama
Ale powiedział lekarz skąd te plamienia? Na początku ciąży mogą się takie zdarzyć, są powodem implantacji, sama miałam podobne i pamiętam, że sporo stresu mnie to kosztowało..
Poprawiło się coś czy jest ciągle podobnie?

Do góry