reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Hej. Wielkie GRATKI dla przyszłych MAM :*:*:* A za Staraczki trzymam MOCNO kciuki :biggrin2::biggrin2:
Ja kochałam się w 11 dc. Nie będę mówić czy to moje płode czy niepłodne dni.. Ale tak się zastanawiam.. Ostatnio @ skróciła mi się (mam teraz co 26-27 dni, a wcześniej miałam 32-34). W środę, zgodnie z "nowym" harmonogramem powinnam dostać @, ale jeszcze jej nie ma.. Nie mam żadnych objawów, jedynie kilka dni wcześniej miałam lekkie nudności i jak zwykle przed @ wielkie apetyt. Teraz wręcz odwrotnie: w ogóle nie mam apetytu :/ Najlepiej jakbym w ogóle nic nie jadła.. Dodam tylko, że w tym 11 dc miałam TYLKO stosunek przerywany.. A opóźnienie (jako-takie) może być spowodowane braniem w styczniu antybiotyku :-( Mam nadzieję, że jednak będzie to dzidzia.. Jutro rano robię test, bardzo bym chciała aby jednak bobasek był w moim brzuszku :tak:

hej :)\dopiero teraz mam chile zeby do was zajrzec.
to emilek :
radr1x.jpg
[/IMG]

ja ogolnie czuje sie kiepsko. jestem oslabiona. nie spalam 4 noce :(
Emilek trovhe nieznosny. od wczoraj mamy problembp to juz 2 dzien kiedy nie moze zrobic kupki:(( nie weim co sie dzieje.
wgle je bardzo duzo i nieregularnie:((
dzis bedzie kapany 1 raz w domku.
w szpitalu juz go kapali.

po porodzie dostal 9/10 pkt :)
wazyl 3670 i mil 57 cm :))

lekarze sie znim zachwycali. mowili ze wyglada jak dziecko z reklamy :-D

a co tam u was?

ps. wiecej napisze innym razem jak bede miala troche czsu dla siebie:)

Ostatnia edycja:
reklama
maly strasznie pruta i kupki nie moze zrobic :(( jejku martwie sie troche.
1 nocy zrobil ich az 5 :-D
a sika ze łoho !

najgorzej jest jak strasznie placze i nie weim o co mu chodzi. jesc nie chce, spac nie, smoczka tez ne...nie wiem :(

Do góry