reklama
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
wisienka super
anuszka co u ciebie kochana
anuszka co u ciebie kochana
bellabella
Hejdziewczyny:-)dlugo sie nie odzywalam,ale wasze posty wszystkie czytalam:-)dostalam wyniki chormonow ,i nie so ok.powiedzial ze mam nadczynnosc tarczycy,nie mam pojecia co to ?no nic,teraz jestem w 20dc,ale jak co miesiac czulam owulacje(bolaly jajniki,piersi sie wieksze robily i bolaly)to teraz nic ,kompletnie nic:-(czyli nie bylo pewnie.no super,pierwszy raz tak mam.we wtorek mam termin u gina ,na omowienie strategi co dalej.ale mam dola:-(
veronika -trzymam kciuki zebys szybciutko i bezbolesnie urodzila:-)no prawie bezbolesnie.
veronika -trzymam kciuki zebys szybciutko i bezbolesnie urodzila:-)no prawie bezbolesnie.
dziewczyny werka w szpitalu mam nadzieje ze po raz ostatni rozwarcie na 2... sacza sie wody skurcze sa ale slabe... moze podlacza jej kroplówkę na noc a rano indukcja
laski trzymajmy kciukasy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
laski trzymajmy kciukasy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Martusia85
ważne, że ma rozwarcie-tym razem na pewno wróci z Emilem....
Weronika-trzymamy kciuki!!!
Weronika-trzymamy kciuki!!!
Martusia85
hej-mamaffia czekamy na wieści!!!!
pozdrawiam z pracy
pozdrawiam z pracy
kwiatuszekq20
sa jakies wiesci?
Martusia85
hurra, hurra!!! Mamy pierwszego forumowego bąbla!!! Gratulacje dla Veroniki
reklama
poziomki
mama 00 08 11 13 15
VERONICA GRATULUJĘ!!!
Witajcie Pączki wczoraj padłam i nie wpadłam
Dziewczynki waża 1079g i 1040g kluski różnica się zmniejszyła
Badania bez zmian tylko w moczu białko było i trzeba powtórzyć ,szyja sie trzyma nadal 28mm.
Jutro do poniedziałku ide do szpitala na sterydy,ale kompa zabieram ze sobą
Za ok 4-5 tygodni gin kładzie mnie do szpitala bo boi sie że nie dojade w razie porodu do szpitala
Witajcie Pączki wczoraj padłam i nie wpadłam
Dziewczynki waża 1079g i 1040g kluski różnica się zmniejszyła
Badania bez zmian tylko w moczu białko było i trzeba powtórzyć ,szyja sie trzyma nadal 28mm.
Jutro do poniedziałku ide do szpitala na sterydy,ale kompa zabieram ze sobą
Za ok 4-5 tygodni gin kładzie mnie do szpitala bo boi sie że nie dojade w razie porodu do szpitala