reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

mnie też nacięli bez pytania :| i jeszcze do tego popękałam(nawet wewnętrznie - szyjka rozwalona):|

Czy przy drugim porodzie nacinają? A jeśli nie to się pęka w miejscu nacięcia? Nie chciałabym popękać wszędzie gdzie przy 1 porodzie, boję się, że masakra;)

reklama
laski wyluzujcie bo nam werka zacznie rodzic od samego czytania;) albo sie tak zaprze ze malego przenosi miesiac czy dwa;):D
wogole co tu sie dzieje? co tak pusto?
kahaka?katty?Agusia?Martusia?mama?poziomki?Kwiatuszku?blondi?:* tęęęskniem gdzie jezdeście:D

Witajcie dziewczyny
Ja już bardzo rzadko zaglądam tu do was. Jakoś nie mam ochoty rozmawiać o staraniach, objawach i ciążach.
U mnie znowu się pokomplikowało. Po poronieniu zrobiła mi się torbiel na jajniku 6cm, więc teraz muszę czekać aż się wchłonie, dopiero potem mogę robić jakieś badania.
Pozdrawiam Was wszystkie!

czesc dziewczynki
weronka, zobaczysz, za pare dni bedziesz tesknila za czasami, kiedy mamy byl udomowiony ;-) co do pepka, to nie wiem....

ja tez zadko zagladam, bo jakos nie w glowie mi staranka... i duzo pracy :-(
ale musze sie pochwalic:-D schudlam -4,8 kg :-D :-D

reklama
Hej dziewczyny wpadam wysłać wam serię fluikóe. Połówkowe 24 więc z niepewności zielone~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jesli ktoś wam napisze, ze objawy ustępują po 12tc to nie wierzcie ja wymiotuję od 6 tc do teraz. Dziś doszła okropna zgaga i powiem wam szczerze, ze jak szukałam objawów to wolałabym ich nie mieć wcale i ufać lekarzowi, ze jestem w ciązy i jest ok. Buziaki dla was:-)

Do góry