reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Dorga Ago! Ja dla pocieszenia też mogę Ci powiedzieć,że w ciązy miałam okres do trzeciego miesiąca. A pigułki też nie zawsze dają 100 % pewności. Pamiętaj zawsze zdarzają się wyjątki od reguły. Pozdrawaiam Cię serdecznie. I czekam na wieści.

reklama
Agnieszko! Moja koleżanka w 3 miesiącu ciązy zorientowała sie ze jest w ciązy miała normalny okres, brała tabletki paliła i alkohol tez sie zdażal. Jej objawy były tak znikome ze ich nie zauwazała! A dlaczego? uwazala ze jak berze tabletki to napewno  nie moze być w ciązy. A teraz ma 4 letniego synka :)

Tabletki antykoncepcyjne?
Powiem Wam, ze niezly stres teraz przezywam!!
Jakie miala te objawy? Dlaczego jedne kobiety miesiaczkuja inne nie???
Tyle pytan-a odpowiedz za 3 tyg!! chyba zaraz ide poszukac apteki-zeby zrobic test!!!

Chyba tak zrobie!!
Z jednej strony chcialabym by wyszedl pozytywny, a z drugiej to wolalabym troche poczekac z bobaskiem!!!!
Jakie objawy moga wskazywac na ciaze-tyle czytalam na ten temat kiedys, a teraz nie umiem stwioerdzic u siebie :-)
BO z tego wszystkiego wychodzi ze nawet brak (czy obecna) miesiaczka nie daja 100% pewnosci!!!

Jesli bierzesz tabletki to wręcz powinnas zrobic test - bo jesli to ciąza to tabletki musisz odstawic!!! Mam nadzieje ze wyjdzie tak ze bedziesz zadowolona. Zazdroszcze Ci tych objawow.

reklama
To Twoj dzidzius?
Pewnie bardzo sczesliwa jestes....
Zazdroszcze Ci-choc moze wieczorem okaze sie ze tez mam fasolke w srodku....
Ale to pewnie zbyt piekne zeby bylo prawdziwe....

Do góry