reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

cze kochane:-)
blonplatyna no widzisz wcześniej martwiłaś się, ze nie czujesz ruchów, a teraz maluszek nadrabia:-) nie martw się u nas na usg w ty tyg co ty maszz też się płeć nie pokazała, a na następnym odrazu wywalił co trzeba:-D sesja ok- wczoraj się dowiedziałam że ostatni egzamin zaliczyłam na 5 więc teraz mam 2 tyg luzu:-) a samopoczucie? no muszę leżeć i brać leki, 18 mam kontrolną wizytę to zaobczymy czy coś dało:-) oby tak:-)
veronicai jak dziś samopoczucie?

Ostatnia edycja:
reklama
hej-co u tak pusto?

Ja dziś rano z łóżka wstać nie mogłam-mąż mnie zawiózł do lekarza: zapalenie korzonków... dał mi leki i znów kazał leżeć.... i dostałam skierowanie na rtg kręgosłupa...

kahaka co do agusi to pewnie ze moze miec owulke nawet w 1dc, bo zdarzaja sie cuda na tym swiecie, ale wtedy nie prowadzmy wykresow skoro w spadku tempki mozna miec owulke... ;-)

Hmmm, nie bardzo zrozumiałam co napisałaś...Oczywiście, że w dniu spadku (przed wzrostem) temp można mieć owulkę! Chyba masz błędne informacje na temat NPR. :)

cze kochane:-)
blonplatyna no widzisz wcześniej martwiłaś się, ze nie czujesz ruchów, a teraz maluszek nadrabia:-) nie martw się u nas na usg w ty tyg co ty maszz też się płeć nie pokazała, a na następnym odrazu wywalił co trzeba:-D sesja ok- wczoraj się dowiedziałam że ostatni egzamin zaliczyłam na 5 więc teraz mam 2 tyg luzu:-) a samopoczucie? no muszę leżeć i brać leki, 18 mam kontrolną wizytę to zaobczymy czy coś dało:-) oby tak:-)
veronicai jak dziś samopoczucie?

a bardzo dobrze :) musze przyznac ze mialam mily i ciekawy dzien :D:D

hmm najpierw bylam na rehabilitacji - jezdzimy do torunia bo tam jest dobry sprzet i mam nadzieje ze mi pomoze :))
potem bylismy z rodzina w najlepszej pierogarni w Toruniu. Obzarłam sie jak nic ! :szok: potem lazilismy po miescie, zrobilismy male zakupy.
jak wrocilismy w koncu upralam rzeczy dla dzidziusia ;)) jestem z siebie taka dumna :-D

martuska, pisalam wczoraj smsa do kasi i kory, myslalam, ze dziewczyny powiedza....
wyszla I KRECHA, ale jakos nie za bardzo mnie to ruszylo ;-) a @ dalej brak...
net mi szwankuje, dlatego nie wchodze. jutro maja przyjsc wymienic jakis wzmacniacz, czy cos takiego :-p

reklama
moje objawy były takie :
* brak miesiączki ,
* senność ,
* brak apetytu ,
* częste oddawanie moczu ,
* temperatura ponad 37° ,
* piersi wrażliwe na dotyk.
i to moje nudności nie miałam wcale co się rzadko zdarza :)

Do góry