reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Amalfi wydaje mi się że owulke miałam po @ czyli 8dc. Ale to jest tylko moje przypuszczenie.
Dotka jakoś ostatnio nie miałam ochoty tam zaglądać, ale postaram się zajrzeć.
Kwiatuszekq a gdzie jedziesz? Na jak długo? Jeżeli można wiedzieć

reklama
Witam dziewczęta!
Nie pisze za często ale dalej Was podczytuję- miałam odpuścić sobie obserwacje na ten cykl, ale pewnie jak większości z Was mi się nie udaje :( Nie mierzę tempki, ale śluz cały czas badam, to już mi w nawyk weszło. Ale teraz już jestem cała głupia. Mam 11 dc a 2 dni temu ( 9 dc ) śluz przezroczysty, białko kurze-mnóstwo go, aż wylatywał, i wkładki 2 ledwo wystarczyły, a wczoraj tego śluzu ledwo ledwo i dziś też ledwo co. To co, ja mam teraz przyjąć, że tego 9 dc to był szczyt śluzu i wczoraj mogłam mieć owulke? Oczywiście w ten potop dokonałam gwałtu na małżu, ale cos mi za wcześnie na owulke. Fakt, że przed @ byłam mocno chora (jakis wirus grypopodobny) to może się przesunęło i skróciło.
Agusia ja mam chyba podobnie jak Ty te cykle - teraz 3 cykl od 16 dnia bede brać luteinę to może nam się poprzestawiało- jeśli mogę zapytać o to samo co amalfi to : po jakich objawach wydaje Ci się, ze owulka była 8 dc? spojrzałam na Twój wykres na 28dni , ale chyba jeszcze za zielona jestem, żeby go zrozumieć

hej wszystkim:-)cudowny weekend mialam:-)jutr_o termin u gina:-)jestem taka ciekawa co powie.dzisiaj w pracy bez stanika bylam,dwie podkoszulki zalozylam,bo mnie tak piersi bola,i sutki draznia:-/

veronica spakowana? jutro przesle mam nadzieje to co obiecalam:D
jak sie czujesz mamuśka??:* jak Emilek? wierci sie?:)

haha ^ spakuje sie w tym tyg bo dzis malujemy od rana pokoj dla malego ( w koncu ) i przy okzaji inne rzeczy ktore warto odremontowac :))

a ja sie czuje nawet dobrze :)) juz mnie brzuszek wgle nie boli :D
a Emilek sie strasznie wierci... mam z brzucha jedna wielka galarete, hehe ;d

agusia z wykresu wynika cos innego, nie sadze zebys miala owulke tak wczesnie, na owulke musi tempka wzrosnac, raczej trzykrotnie, owulke mialas cos kolo tego jak ci napisalam, wczoraj moze, dzis moze.
Ogladnelam twoj wykres teraz i zdziwil mnie ten spadek tempki, powinna utrzymac sie w gorze, a w 8dc na bank nie mialas owulki, wykluczone!!! I po tym spadku teraz, to juz nie wiem o co chodzi

Ostatnia edycja:
czesc kochane:*
co tam amalfi? jak humorus i staranka?

katty melduje tu;)

3 parówki na śniadanie z musztarda
na drugie sniadanie pół dużego jogurtu light jogobella
na obiad 230g polendwicy z mocarella
na wczesna kolacje to samo co na obiad
na kolacje a w sumie na malego głoda serek wiejski z łososiem:) <MNIAM>

Ostatnia edycja:
mama srednio cholera, srednio, moj pecherzyk nie pekl, chociaz wszystkie objawy na niebie i ziemi wskazywaly ze tak!!!:wściekła/y:
Jestem wku..... na maksa!!!!
A ty glodzisz kogos ta racja zywieniowa???????????????????????????????????

reklama
to ja tez ci wkleje
podsumowanie dnia:
kubek mleka 0,5 tł
2 parowki drobiowe (moze zjem jeszcze jedna )
gotowane udko bez skory
koktail proteinowy - jeden kubek z mlekiem 0,5 tł
1,5 litra wody

a jogurt mam nadzieje, ze naturalny byl ;-)

Do góry