reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

juz raz go zlapalam na HILTERA z noga w gorze ;-)

a bucik do 17 stycznia, nie dam dluzej, bo sfiksuje

dobra gwiazdeczki, ide spac, bo jutro musz zajecia dokonczyc, bo dzisiaj sie napracowalam.... az wiory lecialy ;-)
a niedziela cal w Wawie. jakja sie ciesze, ze zmienie miejsce siedzenia, choc na jeden dzien :-)

Ostatnia edycja:
reklama
ahhaha Katty miałam to samo po operacji kolana 3 lata temu!!! wiem co czujesz! :-D

okej,teraz już serio lecę :-D do juterka!!

hahahahaha na HITLERA;D;D;D;D POPŁAKAŁAM SIE ZE ŚPIECHU:D
BEZ KITU
BARTEK PATRZY NA MNIE JAK NA WALNIETA.... siedze i ze śmiechu płacze do monitora:D

jeszce jestem, ale odpadam, chyba nei chcesz, zeby robert znalazl mnie rano na fotelu, lub gdzie indziej ;-)
a Ty idz bartka bzyknij na HITLERA, jac bedzie ciezko, to zawiaz sobie bandaz na nodze :-p

http://www.youtube.com/watch?v=T8oOIvq5hI8

ja lubie ten moment z panda ;-)

poziomki troche spozniona, ale udanej zabawy podczas czytania, troche naksrobalysmy ;-)

Ostatnia edycja:
Cze kochane:-)
kule jeden dzień mnie nie ma a nadrabiania co nie miara:szok: więc tak po kolei: w tym teście wyszedł mi chłopiec więc może coś na rzeczy jest:tak:
kahaka wczoraj w takiej gazecie M jak mama był list os babki w podobnej sytuacji jak Ty i też jej odpisali, że jak pójdzie na zwolnienie lekarskie to do końca ciąży będzie jej ZUS płacił:-) tyle, ze już zasiłku macierzyńskiego nie ma niestety:-( o kule a twoja wizyta zbliża się wielkimi krokami:-) za Ciebie i monooke trzymam kciuki żeby wszystko wyszyło ok:-)
a propo wizyt to ja chodzę prywatnie i zawsze jest taki schemat: parę minut rozmowy czy coś mi nowego, mierzenie ciśnienia, ważnie, badanie ginekologiczne, usg ewentualnie tylko mierzenie tętna dzidziusiowi:-) a usg miałam w 9 tyg (bo to była pierwsza wizyta więć musiał sobie ciąże poświadczyć) w 12 tyg genetyczne, ok 20 tyg połówkowe no teraz po 22 żeby płeć sprawdzić:-)no i potem znów gadka i l4:-) ja bym generalnie mogła mieć co wizytę ale u mnie jest tak, że sama wizyta kosztuje 100 zł a za usg się 50 zł dopłaca, niby nie dużo ale jak po każdej wizycie (a mam je co 3 tyg)mam jeszcze kupę badań do zrobienia, a za każde płacę to trochę tej kaski idzie:baffled:ale dla małego warto:-)

Dziewczyny-jadę dziś do miasta i tak myślę, że pójdę na betkę... Wiem-miałam do pn czekać.... Ale w pn wyjdzie mi np negatywny wynik-to i tak pójdę na betę...

Dziś mam biegunkę-więc podejrzewam, że te moje mdłości to jakiś wirus :(

reklama
Martusia trzymam kciuki na betce &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Daj znac jak tylko bedziesz miala wynik :)

Kamia, no to faktycznie ginek dosc drogi :/ Moj jest znajomym mamy wiec place 50zl za wizyte z usg, ale pewnie za samo zdjecie kaze sobie doplacic:/ Za badania tez musze placic ale na szczescie nie sa takie strasznie drogie przy szpitalu (np. betka 17zl a w prywatnych labolatoriach 40zl).

Jesli chodzi o kalendarz chinski to znalazlam jego dwie wersje i nie wiem ktora jest ta wlasciwa (o ile ktoras z nich jest) bo na przylad wedlug tej wychodzi mi dziewczynka (24 lata, grudzien)
Planowanie płci dziecka- kalendarz chiński
a wedlug tej chlopak
Chinese Gender Chart, Chinese Pregnancy Calendar, Chinese Gender Predictor Calculator

A pozostale dziewczyny : WSTYDZCIE SIE!!!!
Co to za watek? Kiedy i jakie pierwsze objawy alkoholizmu i narkomanii?:> he? pieknie, pieknie! ;)
Wariatki, nawet nie mam sily was nadrabiac - ponad 20 stron!!!!!!

katty nie kocham Cie juz bo nie lubie sie dzielic, kiedys sie podzielilam Toba z kahaka ale na wiecej sie nie godze! <foch>

Dzisiaj mimo lekkiego kszlu z rana jestem szczesliwa bo zaczelam 6 tydzien ! <radocha>

Do góry