reklama
mały po świetach został u mojej mamy bo ja bylam masakrycznie chora
mial zostac na kilka dni ale zaczely sie te problemy z okresem wiecznym rozespaniem, i wogole.... amalfi skad jestes bo jak z okolic wro to mam naprawde świetnego ginekologa do polecenia... na NFZ i wogole a naprawde świetny jest moze by cos zdziałał....
ale powiem ci szczerze tak jak powiedzialam mojej kolezance która tak sie starala i leczyła.... PRZESTAŃ SIE STARAC TO SAMO SIE WYSTARA
psychika kobiety starajacej sie i narzucajacej sobie potrafi wiele zdzialac i zablokowac...
ale powiem ci szczerze tak jak powiedzialam mojej kolezance która tak sie starala i leczyła.... PRZESTAŃ SIE STARAC TO SAMO SIE WYSTARA
psychika kobiety starajacej sie i narzucajacej sobie potrafi wiele zdzialac i zablokowac...
amalfi
Fanka BB :)
mamaFFia wiem ze psycha jest wazna, ja mieszkam w irlandii, wiec raczeja niewiele zdzialam w polsce, mam zamiar droznosc teraz w marcu zrobic bo w polsce taniej. I inne badania. A moja psycha jeszcze mysle ze jest ok, mojego nie traktuje jeszcze jak byka rozplodowego tylko normalnie nie napinamy sie, bzykamy dla przyjemnosci itd i co ma byc to bedzie...
No busy dzisiaj jak cholercia!! Ale u mnie dopiero 23.15:-)
No busy dzisiaj jak cholercia!! Ale u mnie dopiero 23.15:-)
Ostatnia edycja:
jaga21
Fanka BB :)
UDA SIĘ!! powtarzam :-)
lecę bo moje love wróciło a ja tu niespodzianke dla niego szykuje za wczorajsze foszki śmierdzioszki :-) hyhy
BUZIAKI I DOBRANOC
starajcie się dziś kobity! ja mam taki zamiar ;-) jutro cały dzień w szkole, więc będę do was przez phona nadawać :-)
cmok!
lecę bo moje love wróciło a ja tu niespodzianke dla niego szykuje za wczorajsze foszki śmierdzioszki :-) hyhy
BUZIAKI I DOBRANOC

cmok!
reklama