reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
mały po świetach został u mojej mamy bo ja bylam masakrycznie chora:( mial zostac na kilka dni ale zaczely sie te problemy z okresem wiecznym rozespaniem, i wogole.... amalfi skad jestes bo jak z okolic wro to mam naprawde świetnego ginekologa do polecenia... na NFZ i wogole a naprawde świetny jest moze by cos zdziałał....

ale powiem ci szczerze tak jak powiedzialam mojej kolezance która tak sie starala i leczyła.... PRZESTAŃ SIE STARAC TO SAMO SIE WYSTARA:)
psychika kobiety starajacej sie i narzucajacej sobie potrafi wiele zdzialac i zablokowac...

mamaFFia wiem ze psycha jest wazna, ja mieszkam w irlandii, wiec raczeja niewiele zdzialam w polsce, mam zamiar droznosc teraz w marcu zrobic bo w polsce taniej. I inne badania. A moja psycha jeszcze mysle ze jest ok, mojego nie traktuje jeszcze jak byka rozplodowego tylko normalnie nie napinamy sie, bzykamy dla przyjemnosci itd i co ma byc to bedzie...
No busy dzisiaj jak cholercia!! Ale u mnie dopiero 23.15:-)

Ostatnia edycja:
Amalfi jak to co ma byc:D:D dzidzia bedzie!!!!!!! śliczna mała (krzycząca) dzidzia;)
trzymam kciuki:D:D:D
ja bym bardzo chciala dziewczynke miec
wiecie synuś i córeczka:)

UDA SIĘ!! powtarzam :-)

lecę bo moje love wróciło a ja tu niespodzianke dla niego szykuje za wczorajsze foszki śmierdzioszki :-) hyhy

BUZIAKI I DOBRANOC :-D starajcie się dziś kobity! ja mam taki zamiar ;-) jutro cały dzień w szkole, więc będę do was przez phona nadawać :-)

cmok!

robert w pracy, a ja co z noga w gipsie, nawet sie polajdaczyc nie moge, bo nie mam jak wyjsc :-p

a co to sie stalo, ze poziomeczki nie ma z nami o tej porze ??

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry