reklama
jaga21
Fanka BB :)
booożeeee.... kochana mamaFFia, jak mi głupio teraz!!!!! STRASZNIE W CIUL CIUL CIUL Ci dziękuję za te słowa!!!!!!!!!!!!! jezu
aż mam łzy w oczach
no przysięgam!!
ja tak napisałam, bo to mój objaw pmsa.. że te kochanki, że mnie nie kocha.. robie z idgy widły.. a on mnie naprawde musi kochać nad życie że już prawie 4 lata te moje PMSy znosi! i nie ma żadnych kochanek :-) kurde.. my to taki związek jesteśmy, że razem od zawsze. Pierwszy facet, któremu w życiu powiedziałam, że go kocham i pierwszy, którego w ogóle nazwałam "swoim" i przyprowadziłam do domu :-)
naprawde, nie ma kochanek żadnych, to tylko zasrany PMS, którego nienawidzę do potęgi!!
ale dziękuję Ci za to co napisałaś razy milion!!
aż mam łzy w oczach
no przysięgam!!
ja tak napisałam, bo to mój objaw pmsa.. że te kochanki, że mnie nie kocha.. robie z idgy widły.. a on mnie naprawde musi kochać nad życie że już prawie 4 lata te moje PMSy znosi! i nie ma żadnych kochanek :-) kurde.. my to taki związek jesteśmy, że razem od zawsze. Pierwszy facet, któremu w życiu powiedziałam, że go kocham i pierwszy, którego w ogóle nazwałam "swoim" i przyprowadziłam do domu :-)
naprawde, nie ma kochanek żadnych, to tylko zasrany PMS, którego nienawidzę do potęgi!!
ale dziękuję Ci za to co napisałaś razy milion!!
jaga21
mamaFFia hehe dobre, ale jaga jest na grzybkach halucynogennych i bredzi tylko
boże umarłam.
jaką ja mam opinię na tym forum.. jesu, kasuję konto przysięgam hahaha

amalfi
No, ladnie cie chciala obronic, prawie jak facet albo i lepiej!!!!!!!!!!!!!!
jaga wyluzuj!!!!!!!!!!!!!!!! Pomozemy ci wyjsc z nalogu hehehheheh
I edytuj posty bo dostaniesz o******* od moderatora!!! Pod postem masz funkcje edytuj jak czegos zapomnisz to dopisz w ten sposob
;-)
jaga wyluzuj!!!!!!!!!!!!!!!! Pomozemy ci wyjsc z nalogu hehehheheh
I edytuj posty bo dostaniesz o******* od moderatora!!! Pod postem masz funkcje edytuj jak czegos zapomnisz to dopisz w ten sposob

reklama