reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
u mnei PMS to jest pogrom!!! Wtedy jestem skończonym nieudacznikiem, NIKT ale to NIKT na świecie mnie nei kocha BA! nie lubi nawet! moje love ma 3 kochanki i ja wiem o tym, że ma i jest ze mną z litości, całyyy świat jest przeciwko mnie, jestem gruba brzydka obrzydliwa i po chwili przeradza się to w JA TEŻ WAS WSZYSTKICH NIENAWIDZĘ i po tej przemianie to lepiej nie podchodzić, bo gryzę. Później to już tylko ląduję na moście z mega pragnieniem, żeby skoczyć.:szok::baffled:

i wiecie co jest w tym najgorsze? że wyjątkowo niczego nie wyolbrzymiam :-D
koszmar jakiś... nic nie pomaga!!

amalfi, będziemy puszczać 2x mojego józka i 2x jakieś twoje piosenki :-D heheh

jaga nie wiem dlaczego ale mam ochote napisac znow cos o paleniu jak cie czytam hehehehehehehehehehehehehhehehehe. A moze jakies grzybki wpierdzielalas hihihihihi:szok:

Łooo, co tu się dzieje!:szok:
katty
, jak możesz mówić, że tylko Nikitka o Tobie pamięta :-( focha strzelam! A ja się na żadne chodzenie po barach nie piszę-nie miałybyście ze mnie wielkiego pozytku-pic nie mogę i spać chodzę przed 22 ;-)

u mnie to nawet ludzie z ulicy obok wiedzą, że mam PMSa :-D kuźwa.. nienawidzę tych dni :-( czuję się wtedy tak srakowato.. że wooow!!! koszmar jakiś. Nawet nie wiem jak wam opisać co ja mam wtedy w głowie!

katty o taaaaaaaak!!!!!!!! :-D ogólnie to ja fanka rapu jestem, ale te niektóre polskie przeboje... kurde, już gibam bioderkami :-D

reklama
Do góry