reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Agusia, bierz, tak jak Ci gin kazał w takim razie. On pewnie chce Ci zrównać cykle najpierw, a potem będzie pracował nad Twoimi jajeczkami. A na wykresie zaznaczasz tak luteinę, że w danym dniu wpisujesz po prostu notatkę.

Ja zapomnialam ze ty nie mialas @ w ogole, pisalas juz o tym i ginek dal ci lutke zeby ci wywolac @ najpierw, takie jest moje zdanie. Jak masz takie popaprane cykle to owulki mozesz nie miec, wiec najpierw kilka cykli unormuj a potem da ci cos na pecherzyki i jajeczka. Innego rozwiazania nie widze

agusia nie jestem lekarzem moze to wystarczy zeby wywolac @ wczesniej i skrocic cykle a potem pewnie masz isc do niego i cos ci dalej doradzi, przedstawisz mu wykresy jak stwierdzi ze nie mialas owulki to cie podstymuluje czyms i pewnie zostawi lutke

No wlasnie, tak tez myslalam jak juz sobie przypomnialam a wlasciwie wy mi przypomnialyscie ze ty masz te dlugasne cykle. To bierz tak jak on ci kaze, a potem na pewno ci da cos na owulke, zrobi usg i bedzie wiedziec co ci dac. To jutro bierz lutke

reklama
czesc dziewczyny:) na bete sie nie zdecydowalam mam plamienia nadal ale @ nie widac .... nadal mam nadzieje w czwartek do gin ide a jutro jade po mojego bandziorka do mojej mamy:D mialam mały urlop:p
Martusia a ty jak??? dostałaś@?
Poziomki jak sie czujecie???

Do góry