reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Hejka Babolinki
Martusia, te twoje muffinki..... mmmmmm, bajka:tak: Narobiłas mi smaka, a ja w domu nic słodkiego nie mam. Trzymam mocno &&&&&&&&& za testowanko i Mama za twoje też mocno. Oj, żeby się wam udało kochane.
Ja dzisiaj się dowiedziałam, że moja serdeczna przyjaciólka-sąsiadka jest w ciąży, rano robiła test. Ciesze się bardzo, tym bardziej że ona już ponad rok się starała, no i chyba ten 20II będzie jednak mocno ciążowy;-) Jeżeli chodzi o objawy, to dochodze do wniosku że im ich mnie tym lepiej /heheh paranoja:baffled:/. Bo moja psiapsióła co miesiąc miała setki objawów, a jak teraz się udało to była na 100% pewna że dostanie @. A tu taki psikus fajny.
Kahaka super że humorek się poprawił, i że znalazłaś sobie pracę, no i z tym zwolnieniem też się uda. Będzie i zajęcie i jakaś dodatkowa kaska.
Agusia, każda z nas ma lepsze i gorsze dni. Nie ma rady, taki nasz los :blink: Trzymaj się , i nie żałuj sobie tego piwka. A co tam.
Ja dziś sama w domku tylko z synkiem-gadułą, mężuś wybył na męski wieczór na miasto. Mam nadzieję że wróci ;)
Katty, a gdzie ty , co u ciebie??

reklama
Mononoke, miałaś iśc na sierpniówki :-p Ja i tak tu więcej siedzę niż na sierpniówkach, tam jest tak dużo dziewczyn, że nie nadążam, a tu z Wami to już się zżyłam, wiem co u której się dzieje, dlatego was nie opuszczę :-)
Nikita, mąż wróci, wróci, tylko by spróbował nie wracać ;-) a jak Twoje sylwestrowe bobosexy? :-D mam nadzieję, że będą owocne.

Oj, chciałbym Kahaka. Okaże się, termin @ mam na 18.01, ale biorąc pod uwagę moje ostatnio krótsze cykle to tak ok 15ego, pewnie znowu @ uprzedzi moje zamierzone testowanko.
Nie nastawiam się na nic, przynajmniej może doła nie złapię za dużego.

Serio pomylilam????? Niemozliwe!!!
No tak poczytalam od nowa i widze ze pomylilam, no to agusia ty masz prawie dwa cykle w jednym, to moze lekarz ci dal ta lutke na wywolanie, w takim wypadku powinnas go sluchac, moze Ci chce najpierw wyregulowac cykle i narazie nie masz co myslec o owulce. Nie wiem ale tak mi sie zdaje, nienaturalne masz te cykle. I sorry za pomylke, chora jestem jak diabli drugi dzien i mi sie wszystko miesza hehheeheh

Ostatnia edycja:
reklama
A jak ci lekarz powiedział, żeby od 16 dc czy od owu?
Też tak myślę jak amalfi -że lekarz Ci dał pewnie na wyrównanie i masz brać od 16dc bez względu na owu

Do góry