reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
agusiaja się też dołączam do prośby:tak: oooo no to niedługo zacznie się stresior przed ślubny:-)
monookemój gin też bieże pod uwagę tygodnie zakończone:-)a miesiące liczę wg tego drugiego sposobu:-) własciwie to miesiąc ciąży jest tylko potrzebny w rozmowach z tymi zupełnie nie zorientowanymi, który 23 tc nic nie mówi;-) bo gin i tak operuje tylko tygodniami:-)
kahakacieszę się, ze masz już trochę lepsze samopoczucie:-)
martusia karolciaktrzymam kciukasy:-)
a ja zaczęłam sezon kupowania:-) już mam na allegro kupiony mały garniturek na 68 cm, pakę 35 ubranek i szlafroczek też na 68:-) a jutro będę na mieście to sobie zajrzę do sklepu z rzeczami dla dzieciaków:-) i spróbuje mój wózek na zywo zobaczyć:-)
dziewczyny mamy już chybą imię:-) mój M wybrał Tymon:-) nasz malutki Tymuś, jak będzie większy to Tymek a dorosły Tymon:-)

Sukien jest odkupiona od koleżanki, bo mi się bardzo podobała. Trochę ją przerobię po swojemu;-) aaaaaaa.jpg

Agusia-bardzo ładna! Te aplikacje są różowe? Ja też miałam używaną... kupiłam w ciemno przez neta-bez mierzenia.... Ale byłam zadowolona :) A po Ślubie jakiś obiad robicie czy nic?

agusia piękna:-) naprawdę bez kitu:-)
martusia cieszę się, ze Ci się imię podoba:-) a apropo ubranek to mam parę na 56 ale nie liczę, ze mi się takie małe dziecko urodzi bo mój M był stasznie długaśny;-)więc raczej staram się kupować takie na 62 i w tej pace 35 ubranek dużo jest właśnie takich na 62:-) a wózek to ten narazie jest na oku 3W1 NAJNOWSZY ZESTAW BABY MERC Q7-X + MEGA GRATISY (1387504232) - Aukcje internetowe Allegro kolor czarno-turkusowy:-)

Sukien jest odkupiona od koleżanki, bo mi się bardzo podobała. Trochę ją przerobię po swojemu;-)Zobacz załącznik 315308
Mnie się podoba, nie wyzdziwiana, taka normalna a nie setki falban i takich tam :D Ciekawa jestem jak bedzie wygladala po Twoich przerobkach. Ps te koronkowe elementy sa pomaranczowe? Bo tak dziwnie na zdjeciu wygladaja:>

Kamia, mnie sie tez podoba to imię ale mojemu mężowi już nie... on w ogóle wybiera jakies dziwaczne imiona dla dzieci :D Na szczescie dogadalismy sie juz kiedys a propo imion dla chlopca i dziewczynki i mam nadzieje, ze nie zmieni juz zdania i nie wyjedzie mi z jakims Stasiem czy innym ... :D

reklama
powiem Ci monooke, ze dogadać się z facetem w kwestii imienia... już chyba lepiej negocjować z terrorystą;-) a jakie wybraliście jeśli można zapytać?:-)

Do góry