reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
dobry wieczór! ;) widze, że nie tylko ja mam problemy ze spaniem :-D mój chłopiec zasnął, biedny chory, a ja sobie spaceruje po forum :-D

Dziewczyny zatestowałam i nic...negatywny a dzis 32 dzien cyklu i @ nadal nie ma a tempka 37. nie wiem co myslec. Roblam test QUIC VEU c jakis taki..myslicie ze on dobry? kosztowal tylko 7,50 ale taki mi polecila babka w aptece

Karolciak ja testowalam testami za 6,50zl o czulosci 25 i wyszla mi w dniu spodziewanej @ - PINK TEST i Easy VEU. Poki nie masz @ to jest dobrze - anulce nie wyszedl test w terminie @ bo miala pozna owulke. Moze beta?
Ja w kazdym razie trzymam dalej kciuki za Ciebie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ten tez ma czulosc 25 a ja nawet nie wiem kiedy mam owulke...wiec czekam na @ a jak nie przyjdzie dzisiaj to moze jutro pojade na betke.nie czuje sie wogole na @.

reklama
Karolciak betka prawde Ci powie.... ja we wrzesniu jak zaszlam w ciaze nie czulam sie na @, teraz przed zrobieniem testu bylam na 100000000000000000000% przekonana ze przyjdzie @. NIe tylko kazda kobieta jest inna ale rowniez kazda ciaza.

U nas beta kosztuje 17 zl w szpitalu a w prywatnych labolatoriach ok 40zl. Tylko trzeba dlugo czekac na wyniki bo probki sa przesylane do Krakowa i tam poddawane analizie. Czyli jesli zrobie bete jutro to bede miala wyniki najwczesniej we wtorek rano (bo przez weekend nie robia analiz).
Ja chodze na badania do szpitala bo tam jest najtaniej a wszystkie ciazowe badania i tak bede musiala robic prywatnie bo do ginka tez chodze prywatnie. 17zl a 40zl to jest roznica :D
Wlasnie w piatek jade do na badania i chyba do mojego lekarza jednak wpadne zeby mi zwolnienie napisal bo samopoczucie mam do bani a od rana kaszle:/

Do góry