reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

dzieki kochanie, ale ja ten cykl musze odpuscic, ze wzgledu na leki... no ale za to w przyszlym zaszaleje, az beda iskry lataly ;-)

dzieki anulka ucaluj ode mnie ja i jej brzuszek :-)

reklama
KATTY- wiem,czytalam ze bierzesz leki,ale mimo wszystko juz zaciakam:tak:a co Ty masz za suwaczek z testowanie??:-D:-D:-D:-D

ANULKA- cześć:-)
co do Wisieńki to u NIEJ PO BARDZO DOKLADNYM USG wiadomo,ze dzidzia zdrowa,wszystko ma na swoim miejscu i jest chlopcem:tak::-):-):-)

mama, nie chcę Cie nakręcac, ale wiesz, ja w tym cyklu, co zaszłam też miałam taki charakterystyczny sluz - przezroczysto-białawy i taki wodnisty raczej ;-) więc ściskam mocno kciuki, należy Ci się nagroda za te ostatnie dni. I zaglądaj do nas ;-)
katty, Ty to ciągle o bzykaniu myslisz :-p

Cieszę się bardzo że u Ciebie Mama 05 takie dobre wieści !!! Trzymam kciukasy żeby Ci się udało.
Ja jeszcze niestety nie staraczka , gdyż mój mężczyzna jest nie zdecydowany.
Anulka , ty zajrzyj na ciążę po ... i daj nadzieję dziewczynom , zniknęłaś i się nam nie pokazujesz a Twój suwaczek dodaje otuchy. :)
A dla Wisienki serdeczne gratulacje !!!
Dla reszty powodzenia na ten nowy rok! Może w trakcie do Was dołącze....

kahaka a co, wkoncu trzeba znalesc sens zycia :-p
czarna , czekamy :-)

z tego co pamietam, to wisienka przeczuwala chlopaka ;-)

Ostatnia edycja:
KAHAKA- dziekuje kochana,ja teraz w listopadzie też tak mialam dlatego sama siebie nakręcam....wiem,pozniej bedzie dól wrazie WU ,ale na razie żyję nadzieją.
a u Ciebie jak-po wizycie wszytsko si????

CZARNA- dziekuje Ci kochana i mam nadzieje,ze Twoj mężczyzna sie szybko zdecyduje i bedziecie znów dzialać-tego Ci życzę!!

hej czarna sorki ze tam sie nei udzielalam ostatnio ale jakos zle wspomnienia wracaly...ale obiecuje zaraz wskocze i napisze do nich :)
juz sie poprawilam :)
a teraz lece na sniadanko:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mama, ja miałam wizytę 14.12 i było widac tylko pęcherzyk. Teraz idę 11.01 i mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze, bo nie mam kompletnie żadnych objawów, nawet piersi miękkie i niepowiększone...Stresuję się tym. Biorę 2x2 tabl Luteiny i 2x1 Duphaston.

KAHAKA- domyslam sie tym ,ze masz stresa,ale skoro nie ma @ to wszystko powinno być si! pęcholek juz dotarl na miejsce a teraz jak pujdziesz to pewnij juz serduszko ladnie bedzie pukać:)

reklama
Czesc dziewczynki, jak sie macie ?:>

Poziomki widze ze masz duze dziewczyny :)
Mama juz dzisiaj mocno zaciskam za Ciebie kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
katty to ze nie mozecie sie starac o fasolke nie znaczy ze macie calkowicie zapomniec o przyjemnosciach :D lepiej sie zdrowieje po takiej kuracji seksikowej :D

Mnie dzisiaj meczy katar, flegma i musze odkaszliwac bo sie duzo tego nagromadzilo. Zastanawiam sie czy moglabym ewentualnie wziasc sobie neo angin. Wiecie cos na ten temat?
Moj mezczyzna wczoraj zbadal mi piersi :D stwierdzil, ze sa twarde - cos mi sie zdaje ze sie @ zbliza:/

Do góry